- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Pise se rok 2045, je lekarsky sjezd pro vyzivu a nemoci, profesor ukazuje krivku spotreby hoveziho masa ktera kopiruje vyskyt rakoviny tlusteho streva a ukazuje souvislosti, kdyz v tom jeden z posluchacu ma poznamku, jak je mozne ze v roce 2019 se snizil vyskyt rakoviny tlusteho streva z cele evropy jen v cr ?
To není možné, vždyť se přeci mohli zeptat číšníka odkud to maso je a on by jim to rád řekl.
Nikdo přece nedeklaruje že to maso obsahovalo salmonelózu. S 200 vzorku masa byl jeden pozitivní Přesto to nic neznamená po tepelné úpravě. Kuřecí maso a kuřata obsahují salmonelu takřka vždy, proto se vždy tepelně upravují.
Speciál tours podniká v cestovním ruchu, tak proč odebíral maso?
Asi do hotelových restaurací Astorie a Metropolu.
Vystoupit z EU. Plete se do našich vnitřních záležitostí.
Pokud si z nej dali tatarsk nebo rare steak, tak ted asi sedi na zachode -:)))
Spousta povyku pro nic?? tak tomu rikam patologicka rezignace..cesko je promoreno zkazenym masem a vam je to jedno..tak uz chapu, proc maji cesi nejvetsi vyskyt rakoviny tlustyho streva
no jsou-li záminkou pro preferování vlastních výrobků a porušování dohodnutých pravidel, tak je to jenom logické...
A kde to maso u nich našli? Tuším.