Ilustrační snímek

Ilustrační snímek | foto: Aneta Čapková pro iDNES.cz

Letecký poukaz od Lidlu. Podvodná soutěž láká na desetitisícovou výhru

  • 15
Poukázka na nákup za vyplnění dotazníku zákazníkům slibuje, že mohou vyhrát „letecký poukaz od Lidlu“ v hodnotě deseti tisíc korun. Mluvčí řetězce Zuzana Holá však uvedla, že Lidl žádnou podobnou soutěž nevyhlásil. Dodala, že společnost na podvodnou soutěž své zákazníky upozorní.

Poukázka se zobrazuje na mobilních telefonech. Podle nabídky zákazník šanci na výhru získá ve chvíli, kdy na mobilu zodpoví čtyři jednoduché otázky. Co se stane pak, o tom lze zatím jenom spekulovat. V ideálním případě zřejmě nic. 

„Svým zákazníkům doporučujeme, aby žádné dotazníky zásadně nevyplňovali a vždy si informaci o údajné soutěži raději ověřit přímo u nás. Určitým varováním v tomto i v jiných případech může být grafická podoba poukázky i loga, která se od grafické podoby našich propagačních materiálů liší. A také cizí webová adresa, na kterou podvodná zpráva odkazuje,“ komentovala mluvčí Holá pro iDNES.cz.

Uvedla rovněž, že řetězec bude zákazníky o podvodné soutěži neprodleně informovat na Facebooku, zákaznické lince i na svých webových stránkách.

Podvodná soutěž láká zákazníky na výhru voucheru v hodnotě deset tisíc korun.

,
Témata: Lidl, soutěž