Diskuze

Místo těstovin teď lidé chtějí koláče, říkají majitelé školy vaření

Jana a Petr Rýdlovi strávili skoro celou pracovní kariéru v korporacích. Před pár lety si však řekli, že nastal čas na změnu a že by chtěli dělat něco, kde budou blíž lidem. Třeba vést penzion, kavárnu či bistro. Nakonec se jim naskytla příležitost převzít jednu z prvních pražských škol vaření Ola Kala. Koupili ji v roce 2018 a během roku se jim podařilo zdvojnásobit obrat. Pak přišla pandemie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tohle.nechapu,na pár kurzech jsem byl služebně a kolik jsou firmy ochotný zaplatit za jednoduchá jídla co či sami uvádíte a pak sníte je nepochopitelny

5 0
možnosti