Diskuze

Pokud Češi nezačnou víc třídit, sběr odpadů se zdraží, říká ministerstvo

Skládek už máme dost, budeme víc recyklovat a zbylým odpadem alespoň topit, plánuje ministerstvo životního prostředí. Hlavní úkol ale bude ležet na obcích. Protože platí za občany odpad a­ také organizují jeho sběr, samy rozhodnou, kam poteče obsah popelnic.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Třídim jak zběsilý jdu vynést smetí a kolem popelaku bordel od bezdaku co prohrabujou popelnici na jedne straně a na druhé straně někdo rekonstruje byt tak jednoduše bordel opře o popelnice...

0 0
možnosti

Anebo taky jinak.V rozpočtu chybí peníze, které majitel tohoto plátku a jeho kumpáni ve vládě rozházeli zbytečnými dotacemi na cokoli(např.dopravu8-o8-o a slevami na ni.), sliby a a proto ted budou skrytě danit.Jo, jo každá sranda něco stojí.Hlavně, že se to umí pěkně zaobalit za ušlechtilou činnost jako je třídění apod.

0 0
možnosti

I kdyby třídilo už každé batole, stejně to zdraží, tak proč si tady něco nelhávat ;-)

0 0
možnosti

Češi jsou v rámci EU jako premianti v třídění odpadů, jak proběhlo tiskem před půlrokem, ale ministerstvu je to málo:-P

1 0
možnosti

Přesně tak. Třidíme jak vzteklí. Jenže kontejnerů na plast, sklo,a.j. je málo, nebo jsou plné.

0 0
možnosti

J22i65ř25í 75K29a44d31l32e22c

10. 12. 2018 21:16

Vážení a draze z našich daní placení úředníčci...Odpad třídím tak jak požadujete, popelnici díky tomu popeláři vysypávají 1x měsíčně a přesto platím stejně či vlastně více než sousedi, kterým vyváží popelnici každý týden...Pokud zvednete ceny za odpad třídit přestanu, poněvadž bych byl opět o něco více trestán.Navrhuji Vám abyste místo vymýšlení hovadin oblékli oranžové vesty a chodili kontrolovat popelnice-kdo lépe a kdo hůř třídí a případně zavedli sankce u těch kdo nic netřídí. Tím by se určitě něco zlepšilo!Ale jelikož opět žijeme ve státě s červenou vládou tak chápu, že neumíte nic jiného vymyslet než hrozit kolektivní vinou.;-O;-O;-€;-€RvRvRv

0 0
možnosti

Docela nedávno tady na idnes jsem se dočetl že co se týká třídění odpadu jsou Češi na předním místě :-)

0 0
možnosti

A co třeba nějak zainteresovat občany na třídění? V našem městě jsem měl kontejnery na tříděný odpad 100m od domu. nyní je mám přes 300 a neustále plné. Takže když člověk už něco vytřídí a donese, tak zjistí, že to není kam dát. Ano máme i kontejnery na biodpad (listí, drobné větve, kytky), taktéž 300 metrů od domu, když to člověk otevře, pokud není plný, tak z toho kouká například igelitový pytel plný polystyrenu. Jednou jsem tam viděl i kosti nějakého srnce... No a přišel listopad a kontejnery na bioodpad zmizely úplně, holt asi v zimě nevzniká. A to po mě chcete abych třídil? Tak mi k tomu alespoň udělejte vhodné podmínky!!

0 0
možnosti

Jednoducha odpoved: Mistni samosprava na to kasle. Cas dojit na radnici ... (nebo pravdepodobne budete mit ty popelnice stale plne a bude vas to neustale rozcilovat)

0 0
možnosti

Proč je 20 Dkg sušenek v sáčku na 1 kg a tento sáček ještě v krabici na 2 kg? (vím proč). Kdy ministerstvo začne sankcionovat tyto výrobce, kteří používají obaly neúměrné ochraně zboží?

2 0
možnosti

Tomu nerozumim.

Podle zdejsich zprav jsou Cesi mistri sveta v trideni. Budou muset byt i mistry vesmiru?

4 0
možnosti

P27e90t97r 26S24k32á11l76a

10. 12. 2018 20:05

obec platí za tunu 500já jí za svých 10kg měsíčně 550,co by po mně ještě chtěli ?

1 1
možnosti