Před nově otevřenou prodejnou Electro World v Mladé Boleslavi čekaly stovky lidí. | foto: Electro World

Na otevření prodejny Electro World v Mladé Boleslavi čekaly stovky lidí

  • 26
Na šest stovek nedočkavců se dnes brzy ráno sešlo před nově otevřenou prodejnou Electro World v Mladé Boleslavi. Na místo je přilákala akční nabídka: veškeré zboží zlevněné o patnáct procent. Před vchodem do prodejny musela proud zákazníků regulovat ochranka.

Prodejna ještě ani neotevřela a před jejím vchodem už před osmou hodinou ráno postávalo několik stovek lidí. Všichni sem přišli s jediným cílem: koupit zboží za zvýhodněné ceny.

Před nově otevřenou prodejnou Electro World v Mladé Boleslavi čekaly stovky lidí.

Nabídka je omezena pouze na první tři dny, tedy ode dneška do neděle 30. března. „Očekáváme, že zájem zákazníků o cenově zvýhodněné zboží bude obrovský,“ nechal se slyšet šéf Electro World Česká republika Jiří Klíčník.

Electro World otevírá mladoboleslavskou pobočku krátce po prodejně v Liberci. Jde už o sedmnáctou prodejnu společnosti v tuzemsku.

Před nově otevřenou prodejnou Electro World v Mladé Boleslavi čekaly stovky lidí.

Speciální zaváděcí ceny přilákají zástupy lidí takřka před každou nově otevřenou prodejnu Electro World.

Vůbec první hypermarket s elektronikou v Česku společnost otevřela v září 2002 v Praze na Zličíně. I tehdy přišla s nabídkou rekordně nízkých cen, které hned první otevírací den přilákaly na deset tisíc nedočkavců, z nichž někteří čekali před obchodem už od čtyř hodin ráno.

Před nově otevřenou prodejnou Electro World v Mladé Boleslavi čekaly stovky lidí.

Automobily, které k obchodu mířily, ucpaly všechny příjezdové cesty. Na místo se nemohly od stanice metra dostat ani autobusy, které uvízly v zácpě. Na dálnici od Plzně stála až desetikilometrová kolona. Rekordně nízké ceny, se kterými Electro World v roce 2002 na český trh přišel, vyvolaly mezi prodejci elektroniky doslova cenovou válku.

Electro World leták

Nakupujete rádi v prodejnách Electro World? Všechny aktuální letáky Electro World a nejlepší nabídky z nich vždy najdete na AkčníCeny.cz.

Electro World patří do britské skupiny DSG international, která ve čtrnácti zemích Evropy provozuje 1450 kamenných obchodů a zaměstnává kolem 40 tisíc lidí.