Diskuze

Propad v nákupním centru vyrovnáváme u dálnice, říká franšízant McDonald's

Po patnácti letech odešel Zdeněk Prajs z marketingu velkých firem a začal podnikat ve vlastním. Lákaly ho franšízy, a tak před pandemií začal řídit dvě restaurace McDonald's. Představy, s nimiž vstupoval do roku 2020, ovšem převrátil březnový lockdown. „Museli jsme rychle začít hledat cesty a způsoby, jak se přizpůsobit nové situaci,“ říká.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

McD je fajn koncept. Člověk tam za své peníze dostane to své, v jisté kvalitě. Výrazně bezpečnější než asijská bistra.

A nejlepší je, že dost často se novináři vytasí při rozhovoru s nějakým šéfkuchařem s otázkou na McD. A čekají smršť. A odpověď je zpravidla stejná. Klidně se tam najím.

Já osobně znám majitele velké restaurace, co tam chodí velice rád.

5 1
možnosti
PH

Nic proti nim, ale pokud jde o chuť, tak ta asijská bistra vedou o parník

2 0
možnosti
JH

J11a14n 94H92u27t11a70ř

14. 2. 2021 9:03

"Začali se nám tvořit dlouhé fronty."

Premium článek ...

2 0
možnosti
AS

McDonsld s CocaCola. Zvlastni firmy. Jedna dela trapne mini falsifikaty burgeru, a druha vyrabi z odpadu z kavy preslazeny napoj ktery je dobry akorat na zbaveni zeleza koroze.

Vcera jsem delal tydenni nakup. Franczouzke syry, olivy, rakouska mamelada, barevne cherry rajcata, parenica, rimsky salat, olivac, jogurty, bageta, kaiserky atd. No a predemnou mlady borec chipsy, balene uzeniny a baleni 6x 1,5 l coly. To je presne tyoek co si na obed misto poradneho jidla dava McOdpad. A takhle si tu zijeme pratele. Hnus...

4 11
možnosti
PT

Nejsem si jistý, ale odpad z pražení kávy byla výchozí surovina, pro kofolu. Coca cola vznikla v podstatě jako lék. Jo a mimochodem, na nějaké žaludeční problémy je to super. A k pití taky.

5 0
možnosti
Foto

Čím dál tím víc se to nedá jist... při té vsi rychlosti omezují hlavně čas na přípravu jídla. Například slanina, která bývala opravdu opečena je dneska je ohřátá...

7 0
možnosti
JZ

Kolik stály ty dvě pobočky?

Nejdůležitější informaci tam zapomněli napsat.

0 0
možnosti
AS

Jestli vlastnis buldozer a mas v noci cas, tak ti to prozradim.

0 0
možnosti