Diskuze

Nový projekt hledá české udržitelné e-shopy. Zákazníkům chce pomoci s výběrem

Téma udržitelnosti se dostává i do online světa. Ve spolupráci několika firem vznikl projekt Udržitelný e-shop, který má snahy o příznivější dopady na životní prostředí vyhodnocovat. Zákazníci by se tak při hledání ekologických internetových obchodů měli do budoucna snáze orientovat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Tolik práce a přitom taková blbost ;-)

3 0
možnosti
JK

J34a63n64o 78K66r52o33b60o89t

24. 11. 2021 6:39

Nevěřte nikomu kdo plácá něco o udržitelnosti nebo uhlíkové stopě. Je to nové náboženství kdy jde ukázat na jakýkoliv druh lidské čínnosti prstem a označit ho za démona bez možnosti jakékoliv obrany. prostě svatá inkvizice. S ohchranou přírody to nemá naprosto nic společného.

2 1
možnosti
MK

S e-shopy jsem spokojený, využívám prakticky už jen ty velké jako alza apod. a žádné další požadavky na ně nemám. Čínské tyče udržitelnosti tak oceňuji akorát na alze ty obaly na produkty pod jejich značkou, papírová krabička a hotovo, příjemné.

0 0
možnosti
MJ

Zákazníci by spíše ocenili, kdyby se Heureka vrátila k plně funkčním a přehledným stránkám a ne tomu novému paskvilu, co předvádí, Alza přestala lidem nalhávat stále něco o slevách a na to zelené náboženství toho spolku společenské odpovědnosti si můžou hrát až pak a nejlépe v tichosti, protože to nikoho normálního nezajímá.

1 0
možnosti
JK

Tak to jsou ty pracovní pozice budoucnosti, které prorokovala Ursula von der Leyen. Akorát jsem netušil, že to dorazí tak brzy...

1 0
možnosti

Těším se.

Lepší by bylo hodnotit neudržitelnost. Dovoz z druhého konce světa, nízká kvalita + nízká životnost, neopravitelnost.

5 0
možnosti
JP

pokud ma druha moznost spocivat v produkci tesly roznov, vyberu si radeji to zbozi z druheho konce sveta, i se vsemi jeho nedostatky.

telefonu "z druheho konce sveta" uz jsem mel nekolik, a zadny z nich neskoncil pro neopravitelnou zavadu ... spise pro moralni zastaralost, protoze telefon s 16 gb ulozistem byl kdysi davno vykrik moderni techniky, dneska je to nepouzitelny sajsverk, a byl by naprosto tim samym i v pripade, ze by ten telefon vyrabeli v sousedni vesnici za pouziti striktne ekologickych materialu.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
FK

Navrhuji také hodnocení podle procentuální docházky zaměstnanců na májové pochody.

2 0
možnosti
MK

To klidne muzete, zijete ve svobodne zemi, a muzete eshopum udelat znamky jake chcete, pokud o to bude zajem...

0 0
možnosti
LC

Ne, společnost po tom opravdu nevolá. To je křik stále stejné minoritní skupiny rudozelených fašistů. Aspoň víme, kterým shopům se vyhnout.

6 0
možnosti

já chci e-shop, který nabízí kvalitní produkty za odpovídající cenu, rychlé dodání a bezproblematickou možnost vrácení zboží - to jsou hlavní priority absolutní většiny lidí

2 0
možnosti
DR

D44a93v98i98d 94R72a20a92b

23. 11. 2021 23:40

A co přesně je kvalitní zboží za odpovídající cenu? Jaké je měřítko tohoto spojení?

A co je a co není podle vás kvalitní?

0 0
možnosti