- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
nevíte jestli pivovar Matuška plánuje taky nějakej speciálek?
Medová sedmnáctka, zelená kopřivová dvanáctka Snad tam budou mít i dostatek hajzlů poblíž výčepu tý zelený kopřivy Zlatej světlej ležák. (Krušovice)
Pijte si co chcete, světlej ležák se v Dobřanech samozřejmě vaří (a dobře :-)). Kromě toho je stále na čepu další cca 5 neochucených piv místní výroby. Tyhle ochucený speciály mi taky většinou moc nechutnají, ale zrovna na to kopřivové se každý rok moc a moc těším - barva jako rybník brčál :-) a zajímavá chuť, ne sladká, ale zajímavá. Někomu chutná, nekomu ne, jako vše. Já bych zase nechtěl pořád pít jenom dvanáctku Krušovice, i když někdy bych si ji určitě dal - hlavně nefiltrovanou...
jsem mel zeleny Krusky a teda jako nicmoc. Ted u nas cepujou naky peprovy, nevim, jestli to mam risknout.
Teď mě příjemně překvapil pivovar Janáček z Uherského Brodu, skvělej hořkej ležák . Žádná skrytá reklama, jsem z Vysočiny a čepujou ho v lesní hospodě, kam zajíždím na kole.
Já se těším zase na Černej Kácov.... Supr ke grilovačce.