Diskuze

Cestovky opět klamou. Některé stále nabízejí zájezdy bez příplatků

Boj o klienty jedoucí na letní dovolenou se mezi českými cestovkami přiostřuje. Některé středně velké cestovní kanceláře začínají ve svých tištěných reklamních kampaních klamat o cenách svých zájezdů. Uvádějí totiž pouze základní ceny bez dalších příplatků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

czech made

11. 7. 2008 13:39
CO TAKHLE TROCHU FANDOVSTVI?

Na jednu vec se tu zapomina. Vsichni tu zminujete nejlevnejsi cenu. Jako by to bylo to nejdulezitejsi. Jenze to neni prece vzdy to nejlepsi hledisko, nebo jo? Kdyz pak bydlite v blbym hotelu, tak vam je nizska cena prdlajs platna. Co takhle trochu fandovstvi? Vzdyt kdo nema oblibenou hospudku, obchod, sportovni klub, muziku, znacku, doktora. Ja to tak mam i s cestovkou a je to jedina moznost, jak se nebat, ze se na dovolene neco "podela". Jezdim s nima spoustu let, uz vi, co se mi libi, kam me poslat, kdyz vedi, kde jsem byl a co se mi libilo. Je to urcite pratelstvi, jako s nasim doktorem, ke kteremu chodi i nase deti. Tak nekoukejte jen na ty prachy, protoze nemeckym obrim cestovkam jste ve finale ukradeni, jde jim jen o zaplneni prazdne kapacity v letadle, kterou nemuzou zaplnit Nemcema. Prece se nepotahnu do nemecka na letiste, kdyz to mam par minut od domu. [>-]

0 0
možnosti

janka

11. 7. 2008 13:52
Re: CO TAKHLE TROCHU FANDOVSTVI?

Přesně můj názor! Je to tak!!! V Ck už tě znají, ví, co hledáš, co ti nabídnout.. je to fajn. Já naprosto souhlasím. Jet 500 km někam na letiště při dnešních cenách benzínu, pak tam zaplatit za parking.. ale je to každého věc. Pokud letí člověk např. na měsíc do jižní Ameriky, pak se to vyplatí, ale kouzlo dovolené v Řecku a podobných státech je právě v tom, že skočíš do letadla a za dvě hoďky jsi v teplíčku :-) a ty ceny u těchto produktů jsou  minimální.

0 0
možnosti

janka

11. 7. 2008 13:53
Re: Re: CO TAKHLE TROCHU FANDOVSTVI?

Nemyslela jsem ceny, ale rozdíly v cenách...

0 0
možnosti

Pavel

1. 8. 2008 10:30
Re: Re: CO TAKHLE TROCHU FANDOVSTVI?

Ano, říkám si totéž, raději s českou cestovkou a s tou kterou znám a mám s ní dobré zkušenosti za cenu třeba i o něco vyšší, než s jinou za míň. Problém je v tom "o něco", aby to bylo třeba 10-15% a ne dvojnásobek.

0 0
možnosti