Diskuze

Češi si oblíbili šizení burčáku. Nápoj ředili až 80 procenty vody

Pijete rádi burčák? Možná nevíte o tom, že průměrně každý druhý, na který jste loni mohli narazit, nesplnil normy. Prodejci a výrobci nápoj ze zkvašených hroznů rádi ředí a vodou rozhodně nešetří. Za burčák vydávají i nápoj z importované révy. Kontroly Státní zemědělské a potravinářské inspekce nedopadly dobře.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Naked and petrified

10. 1. 2011 14:15
Češi si zvykli na šizení...?

Co to je za idiotsky titulek? Vy jste chtěli říct, že vyčůraní čeští prodejci si naykli to dělat a rádi by, aby si na to zvykli i spotřebitelé... To jsou ale dvě velmi odlišné věci...

0 0
možnosti
JC

Naked and petrified

10. 1. 2011 14:22
Re: Češi si zvykli na šizení...?

I když je pravda, že jistou naději páni prodejci mají, protože Češi si nechají zalevno prodat leccos - viz ty z 995 polské sýry z Polska (hnusný "Eidam" se skelným lomem), to samé u kdysi dobrých tavených sýrů ze Želetavy, lisovanou anglickou slaninu s bublinkama (kdysi bývala mnohem sušší a rostlá). Bublinky ale dneka mají v ČR bohužel všechny měkké uzeniny - nebo "tmavý chléb", vděčící za svou barvu výlučně cukrovému kuléru.

Nezbývá než doufat, že spotřebitelé občas vyrazí třeba do Německa a začnou se ptát, proč tam ty jen o málodražší salámy jsou o tolik lepší (i u discountérů) a proč ten chleba neplesniví a o tolik lépe chutná...

0 0
možnosti
VF

Xladi

9. 1. 2011 11:37
Zajímá mne

Kdo kupuje ty patoky prodávající u silnic, sedí tam celé dny v dešti, teplu, zimě a vyvstává mi otázka kam chodí na wc, co hygiena, protože kolikrát stojí třeba někde v polích u staré autobusové zastávky. To bych si nikdy nekoupil:-)

0 0
možnosti
IK

Zná ho někdo? Ne? Pak je to on!

9. 1. 2011 14:54
Re: Zajímá mne

Ale že jim taky ty petky neexplodují. Mít skutečný burčák v tom hycu celý den na slunci, asi by toho v petce moc nezbylo. ;-D

0 0
možnosti
SPTZ

Si0 po třetím zákazu

8. 1. 2011 23:27
Rád si dám "částečně zkvašený hroznový mošt",

pokud je z kvalitních hroznů a není pančovaný.

0 0
možnosti
L

libynn

8. 1. 2011 19:53
My jsme schopni burčák

kupovat celoročně, chlazenej z Teska! [>-]R^

0 0
možnosti
IK

Zná ho někdo? Ne? Pak je to on!

9. 1. 2011 8:25
Re: My jsme schopni burčák

archivní ;-);-D

0 0
možnosti
-

-cis-

8. 1. 2011 19:38
Češi si oblíbili rakovinu tlustého střeva

...anebo: Češi si oblíbili dopravní nehody :-/

0 0
možnosti
JC

Naked and petrified

10. 1. 2011 14:17
Re: Češi si oblíbili rakovinu tlustého střeva

R^R^R^

0 0
možnosti
DSNVAZ

Divam se na Vas a zasnu

8. 1. 2011 15:41
Zrdcadlo

Vysledky testu reflektuji ceskou spolecnost.

0 0
možnosti
LF

Fungy

8. 1. 2011 14:06
.

to se pak nedivím že 5l je jako nic;-D

0 0
možnosti
BK7

bledy kanadan 7

8. 1. 2011 21:06
Re: .

To už i ten krabičák je lepší.

0 0
možnosti
T

tzn

8. 1. 2011 10:42
Jenom burcaku? Vina ne?

Jo to moravske, nikdo nevi odkud je a kolik vodenky ve sklenici, ale skoro vsichni si posmakuji....

0 0
možnosti
OFVV

old fashioned Vince VII.

8. 1. 2011 19:43
Re: Jenom burcaku? Vina ne?

mňo, ještě nikdy jsem neviděl někoho, kdo by si na moravském vínu pošmakoval...:-/

0 0
možnosti
TF

trilobiteček

8. 1. 2011 8:19
nj

ach ti moraváci.. jejich "dobrosrdečnost" mě občas skutečně dojímá, ovšem už nepřekvapuje.

0 0
možnosti
JS

jarda ....

8. 1. 2011 10:39
Re: nj

A jak to myslíte pane?

0 0
možnosti
SH

Spravedlivý hněv

8. 1. 2011 7:59
Kontrolori asi zavreli oci

Podle mych zkusenosti je u silnice jabcak a na ruznych poutich jabcak rizlej snad vodkou aby opijel. Pokud chcete burcak, doporucuju Slovensko v okoli Pezinku a Modre. Tam maji burcak i u silnice.

0 0
možnosti