Diskuze

Češi přestávají kupovat letní dovolenou, vyhlížejí hory

Zájem Čechů o letní zájezdy na poslední chvíli podle některých cestovek vadne a omezená je i jejich nabídka. Letní dovolené za výhodnou cenu letos mohou skončit o několik týdnů dřív než loni. Lidé už se naopak poohlížejí po zimní rekreaci na horách.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Tak krize je definitivně zažehnána. Letošní prodej letních dovolených překonal očekávání. Velký zájem je už teď o zimní rekreace. Stačilo odstranit šašky, kteří tvrdili, že už nikdy nebude lépe a nálada lidí ze zlepšila;-)!! Začínáme utrácet a v některých oborech začali růst i mzdy:-)!! Konečně se po dlouhé době mohou například začít narovnávat ceny potravin. Vypadá to, že brzy bude významně lépe;-)V!!

0 0
možnosti
VV

Tohle mi připadá jako reklama na zimní rekreace, aby CK měly zase plno zákazníků. Rozumný člověk nepoužívá CK, ale spíš jezdí k moři svým autem, sežene si ubytování a výjde ho to za poloviční cenu.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MM

rozumny clovek ani nemusi jet do zahranici autem, ale treba i letecky nebo vlakem a presto si to muze zaridit sam, nepotrebuje k tomu cestovku.

 IMHO cestovka je pro lidi mene samostatne, kteri bud neumi cizi jazyky nebo si proste pripadaji v cizine "ztraceni" a potrebuji nekoho, kdo by za ne vsechno zajistil a v destinaci za zadkem delegata, ktery by je podle potreby vedl za rucicku.

0 0
možnosti
PN

No jo no. krize se projevuje v plné síle:-/. Názorný příklad jak Češi pouze kecaj jak se mají špatně.....

0 0
možnosti
MS

Na to, ze leto za par dni konci, je to objevna a necekana informace...

0 0
možnosti
BP

B75e69n 54P68a98v71k38a

16. 9. 2013 16:18

A pak že lidi nemají prachy;-D

0 0
možnosti
MK

M60i30l45a29n 40K26r31á74l

16. 9. 2013 13:03

to je fakt divný že po letní sezoně se lidi už dívají na dovolený na zimu, kdo by to řekl,8-o krásnej článek, ještě bvy jste mohli napsat že lidi už přestali kupovat plavky a pomalu si začínají oblíkat podzimní/zimní oblečení

15 0
možnosti
AZ

To bude zítra. Tohle je pilotní díl seriálu: „Jak objevit nový světadíl“.

4 0
možnosti
MF

To je škoda...posledních 6 let jsem trávil letní dovču na horách...bylo tam prázdno, je čas začít jezdit k moři!

7 0
možnosti
PN

stačí hledat hory, tihle dovolenkáři slyší jen na velká jména středisek a přitom existuje plno menších a neznámějších zákoutí, která jsou i krásnější :-)

2 1
možnosti