Diskuze

Pohonné hmoty zdražují už dva měsíce, cena nafty prolomila hranici 27 korun

Pohonné hmoty u čerpacích stanic v České republice dál zdražují, cena benzinu i nafty za uplynulý týden stoupla zhruba o dvacetník. Benzin Natural 95 stál ve středu průměrně 27,62 koruny za litr, cena nafty se poprvé od poloviny dubna dostala nad 27 korun za litr. Vyplývá to z informací na webu firmy CCS, která ceny paliv sleduje.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠF

Řidiči v Brně najdou ještě i dnes několik pump s naftou za 24,90 nebo benzinem za 25,90. Po přidání kvalitních aditiv jsou to nejkvalitnější pohonné hmoty. Je na řidičích, které pumpy budou svými nákupy podporovat.

0 0
možnosti
MP

do času. Ještě nejsme na eko. dně. Ale třebas Israel začíná mít problémy s Ekonomikou. No a v USA se to pomalu ale jistě začíná projevovat taky. Hong kong přijde o privilegia a v číně už to taky ekonomicky jde dolů.

0 0
možnosti
IV

Já tedy vidím u ONO docela dost neprolomené ceny. Tam cena za naftu neprolomila ještě ani 25 Kč. A Natural neprolomil 26 Kč.

Samozřejmě se najdou žvanilové, kteří budou vykládat cosi o nižší kvalitě, ale to jsou jen bohapusté lži, vyvrácené testováním a kontrolami.

3 0
možnosti
MR

Bacha na jejich kvalitu. Obvykle se vyplatí připlatit za Vervu nebo tankovat na EuroOilu.

0 3
možnosti
MK

Na EuroOilu se vyplatí tankovat jen naftu. Benzín tam mají stejný jako kdekoliv jinde. Takže benzín nejlíp u ONO.

1 0
možnosti
BH

No pane jo, 27 Kč, z toho se jednomu protočí panenky :)

2 0
možnosti
PD

pohonné hmoty nezdražují. PHM se jen pomalu dostávají na běžnou cenovou hladinu a asi jim to ještě bude chvíli trvat. nízká cena byla anomálie způsobená toztržkou v OPEC a coronavirovou krizí v dopravě

2 0
možnosti
JC

J36a49n 41C36e20p87e69k

9. 7. 2020 10:08

Nenažraní pumpaři. Já snad v životě neviděl zkrachovat pumpu. :-)

0 0
možnosti
JZ

Tank ONO diesel 24,90, diesel+ 25,50

6 0
možnosti
MK

Protože nejsou zloději a netáhnou na noze kouli ve formě vysoce placených managerů a nesmyslných nájmů. Mají rabat 0,7 Kč/litr a stačí jim.

4 0
možnosti