- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Zúčastnili jsme se a byla to učiněná radost.To nebylo pečení, to byl koncert. A jak to teď píšu, skoro jsem si uslintl, ten chleba byl špičkovej. Teď už si budou mlaskat tam nahoře. Díky, mistře.
Snad tradice v Lenoře nezaniknou, chtěl jsem se tam stavit, až bude cesta kolem.
Ne pane Fridrichu, Sobotovicovi zlaté ruci ku jsou slovenske
Když tak československé.
A je to důležité?
Kdo peče opravdu dobrý chleba, ten si zaslouží přijít mezi svaté.
Ten si zaslouží hlavně dost peněz, dobré pečivo se teď dobře platí.
Příjemný chlapík, Mistr pekař. Několikrát jsem měl možnost míjet stánek s jeho výrobky....nedalo se odolat, tak moc to vonělo. Bylo to jako silný magnet. Kdo umí, ten umí....a pan Augustin Sobotovič uměl. Čest jeho památce a klidné spočinutí na věčnosti.
A sakra, tak už to pečení v Lenoře neuvidím Já káča...
Nejspíš uvidíte, ale už ne s panem Sobotovičem..
Na této krásné vzpomínce je nesmírně potěšující, že svou pozornost, vděk a obdiv - dokážeme přenést nejen na herce, zpěváky .. a sem tam nějakého vědce, ale i na mistra svého řemesla. Ať je Vám země lehká, pane Sobotoviči !
Můj Vilém peče housky ...
Ted vážně: Tak to byl Mistr Pekař a takových řemeslníků je málo a tím spíše v tomto věku.
Cest jeho památce ...
Nejen housky a placky, ale i chleba, měl jsem tu čest přímo v Lenoře ochutnat.