Diskuze

Anketu o nejhezčí strom vyhrály potřetí Budějovice, pomáhala i radnice

Nejkrásnější vánoční strom v republice stojí podle čtenářů iDNES.cz na náměstí Přemysla Otakara II. v Českých Budějovicích. Rozhodli tak už potřetí v řadě, přičemž jihočeské jedli výrazně pomohlo, že anketu propagovala českobudějovická radnice. Na druhém místě mezi stromy ze všech krajů skončila Plzeň, třetí je Cheb.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Tohle historicke namesti tam naplanovali a prosadili nemecti mestane, kteri tam tenkrat v centru podnikali a trhy organisovali !

0 1
možnosti
JS

Pod tou zbytečnou záplavou cingrlátek a světýlek nejsou stromy ani vidět:-(.

0 0
možnosti
MH

Tak to není vítězství nejhezčího stromu. To je vítězství nejlepšího marketingu. Je to stejné jako s Babišem. Ten taky není nejlepším politikem, ale jeho PR tým dokáže oblbnout nejvíc lidi masáži na sociálních sítích a podobně. A tak to je se vším.

4 0
možnosti
JS

Ale prosím Vás. Pro strom v Českých Budějovicích bych hlasoval, i kdyby byla pozadí na snímcích vyretušovaná a nebylo poznat, odkud který je. Barvami českých Vánoc jsou zlatá, červená a stříbrná. To vítězný strom splňuje jako jediný z top 4. Modře a modrozeleně nazdobené vánoční stromy jsou porevoluční móda dovezená z USA, v naší tradici nemá opodstatnění. Takže pokud lze v něčem vidět marketing, je to umístění stromů na 2., 3. a 4. místě. Pokud by se hodnotilo podle nějakých objektivních měřítek, musely by být stromy ze Zlína, Pardubic a Brna výš.

1 0
možnosti
JH

Budějce, do toho! Budějce, do toho!

1 1
možnosti
HB

Kromě mě teda.

4 0
možnosti