Diskuze

Radil jsem žákům, ať si vyberou povolání vylučovacím stylem, říká učitel

Jako kluk snil o dráze fotbalisty, nakonec prožil Jan Mikeš celý profesní život ve školství. Dohromady jednačtyřicet let. Od začátku srpna je oficiálně v důchodu, ale fyziku bude ve své trhovosvinenské základní škole učit dál.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Bohužel tuctový článek. Takových lidí jako tento pán znám hodně. Ale zůstávají v pozadí a nepotřebují se na stará kolena zviditelňovat. To jací byli si jejich žáci samozřejmě pamatují a na příp. výročních setkáních jim to jasně sdělí - tam vidím jejich dobro.

0 0
možnosti
PK

P28e23t53r 59K92a53u56c68k36ý

12. 8. 2018 16:31

Můj třídní, bezvadný člověk. Základní školu jsem končil v roce 1987. Byl zásadový, spravedlivý a velmi oblíbený. Přeji hodně zdraví a pohody!

0 0
možnosti
VK

Celkem pozitivní příběh. K nadpisu, děti na ZŠ a gymnáziích by měly mít dleko větší možnost zavítat do podniků, kde se rozvíjejí high technologies, naghlédnout do mikrosvěta nanotechnologií, a pak věřím, že daleko větší počae žáků se přihlásí na technické obory. už jednou jsem to psal, dostal jsem hodně mínusů, ale snad ti mladí potřebují vidět takové výroby a je to užitečné pro všechny z nich.

0 0
možnosti