Diskuze

Moderní stroje v nové hale chrlí ve dne v noci díly do aut i zbraní

V Soběslavi v pátek oficiálně začala výroba v části nového areálu strojírenské společnosti Banes. Celková investice do tří hal dosáhne půl miliardy korun. Práci zde najde 60 lidí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Tak v podstatě je to skvělá zpráva: samostatná nezadlužená česká firma s velkým růstovým potenciálem umí flexibilně získat zakázky. (Nebude tedy závislá jen na výkyvech automobilového průmyslu, jak jí bylo níže předpovídáno). Zřejmě zvládá dobře i proces řízení kvality tak, aby dosáhla chybovosti požadované v dnešním průmyslu. To všechno je pro českou kotlinu moc dobře, chtělo by to teď přejít od výroben a montoven dál - k vlastním produktům, R&D skupinám atd...[>-]

0 0
možnosti
MH

Česká firma, to je chvályhodné, dokonce na konci roku 2013 hospodařící bez úvěrů. Trochu mi nesedí desítka za víkend, neboť v roce 2013 činila průměrná roční hrubá mzda 1 zaměstnance pouze 251 tis. Kč, což je nějakých 21 tis. Kč měsíčně. Zdroj: justice.cz.

0 0
možnosti
JK

Nazdárek lidičky..

Tempo 20% nárůstu výroby je prakticky dlouhodobě neudržitelné, udržíte ho prakticky po určitou dobu, poté bude tempo růstu či poklesů kopírovat vývoj prodeje automobilů, do kterých vyrábíte díly. 

Výroba beze zmetků prakticky neexistuje, ty tam prostě budou vždycky a je pouze otázkou času kdy začnou i na vás chodit reklamace..

S pozdravem!

0 0
možnosti
PR

zmetky samozřejmě existujou, důležité ale je, aby neodešly z firmy. při jednoduchých a malých dílech z jednoho kusu to neni zase tak těžké to kontrolovat.

0 0
možnosti