Wanastowi Vjecy

Wanastowi Vjecy - Lucerna, Praha (20. května 2008) | foto: Petr TopičiDNES.cz

Wanastowi Vjecy zahrají i osvědčené hity od Lucie

Dlouhých deset let museli čekat fanoušci skupiny Wanastowi Vjecy, než se kapela opět vydá na velké turné. A v Brně byl o jejich koncert zájem tak veliký, že se jejich vystoupení muselo nakonec přesunout ze Semilassa do většího prostoru v hale Vodova.

Poslední desku Torpédo vydala skupina v roce 2006. Loni se na albu vybraných hitů Best Of 20 let + DVD představila dvojice P. B. Ch a Kodym v souhrnu své dvacetileté existence. A právě takovou exkurzi slibují Wanastowky předvést i v Brně.

. Kultura a zábava na 22. května 2008

Kromě pecek jako Tak mi to teda nandey, Vlkodlak či Lži, sex a prachy, které by jim fanoušci nedovolili nezahrát, zazní podle manažerů kapely na Vodově i oblíbené songy od Lucie, v níž stěžejní členové Wanastowek Robert Kodym a P. B. Ch. též působili.

Tuto ústřední dvojici doprovodí na pódiu kytarista Tomáš Vartecký (Kurtizány z 25 avenue, Daniel Landa a další) a bubeník Martin Vajgl. Předskakovat budou mladí rockeři Mandrage. Akcxe začíná ve 20:00.

Kapela Wanastowi Vjecy si velkou koncertní sérii naplánovala již na jaro loňského roku, šňůru koncertů však kvůli špatné propagaci nakonec zrušila.


Den otevřených dveří letiště Náměšť

Ve středu 1. května se na letišti Náměšť poprvé veřejnosti představí nové vrtulníky AH-1Z Viper a UH-1Y Venom. K vidění bude další letecká i pozemní technika.

Mohlo by se hodit