Diskuze

U Slavkova se srazil vlak s osobním autem, řidič vjel do kolejiště na červenou

Právě ve chvíli, kdy se na nechráněný železniční přejezd blížil spěšný vlak, vjel dopoledne na Vyškovsku do kolejiště i řidič osobního auta. Nehoda se stala mezi obcemi Hodějice a Křižanovice. Řidiče se středně těžkými zraněními záchranka převezla do brněnské Fakultní nemocnice.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TM

B.Walsh

1. 2. 2009 21:49
V tom

vlaku jsem seděl a viděl jsem jak to auto po srážce doslova proletělo vedle mě. Nic pěknýho. Mohlo to být i tak, že to prostě neubrzdil, protože cesta byla hodně zasněžená a namrzlá a měl tu smůlu že najel na přejezd zrovna ve chvíli když projížděl vlak.(jenže tady se dá argumentovat tím, že řidič nepřispůsobil jízdu stavu a povaze vozovky...) Všichni jsme byli rádi, že přežil a že se ve vlaku nikomu nic nestalo. Jo, u toho přejezdu jsou už teď dva  pomníčky, takže to bude asi i důvod proč se mu říká Přejezd smrti.

0 0
možnosti
PM

Mitchell

2. 2. 2009 19:34
Re: V tom

Těžko to mohl "neubrzdit", když na ten přejezd musel odbočit ze souběžné silnice o 90 stupňů (nevím, z které strany jel a jestli točil vlevo nebo vpravo).

0 0
možnosti
R

rafol

1. 2. 2009 16:59
Dozivotni zakaz!

Takovym ridicum by meli dat dozivotni zakaz rizeni, protoze vul, ktery nevidi cervene svetlo na prejezdu (navic je prejezd predem signalizovany tremi dopravnimi znackami), priste vjede do krizovatky na cervenou a sejme nekoho slabsiho. U vlakovych prejezdu nastesti funguje Darwin a vetsina z tech volu uz si za volant nesedne.

0 0
možnosti