Diskuze

Tramvaj v Brně srazila muže, po střetu na místě zemřel

Muže středního věku srazila ve čtvrtek pozdě večer v Brně-Komíně tramvaj. Sraženého vyprošťovali hasiči, zemřel před příjezdem záchranářů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LZ

Tak hlavně v tom místě týpek neměl co dělat, možná byl nalitý a nevěděl co dělá. Tragédie pro řidiče tramvaje, zbytečně bude lítat na policii vypisovat protokoly.

0 0
možnosti
RK

Jel jsem okolo,ale trosku me zarazi,kdyz ho salina srazila v Brne-Komine,proc salina stala na moste v Bystrci?Jestli to zjistil ridic az tam tak se nedivim ze to clovek neprezil kvuli devastujicim zraneni

0 1
možnosti
MK

mám pocit, že po řeku je to Komín, za řekou Bystrc. Stalo se to těsně před mostem, proto Komín.

0 0
možnosti
MP

Uz mne trochu stvou ti blbove, vetsinou z Prahy, co si delaji srandu na techto diskuzich ze vsech ostatnich, tedy temer z 90% obyvatel teto zeme. Ja jsem Brnak, dlouhodobe pracujici v Praze, ted zase, konecne, v Brne. Nikdy v zivote by mne treba nenapadlo kritizovat Ostravu, naopak, bezte se tam podivat a uvidite ten rozdil, co se tam vybudovalo a jak uz to neni skarede a sede mesto. Ja jsem zil take nekolik roku v zahranici a ve vetsich mestech, nez je Praha, proto jsem trochu alergicky na to, kdyz nekolik blbounu z mesta, ktere ma obyvatel podobne, jako prumerne, spise mensi, cinske mesto, ze zeme, ktera ma obyvatel jako normalni cinske mesto, hraje na nejakeho svetaka. Svedci to o vlastni malosti. A prominte, abych se vratil k tematu, je to osobni tragedie. A kdyz jsme u tech "salin", udelejte si v tom v Praze poradek. V Brne mame tramvaje lepsi, vy to nakupujete podstatne draze a hlavne za udrzbu platite podstatne vetsi penize.

5 0
možnosti

To si fakt myslíte, že ti vtipní čimani si budou schopni přečíst celých 12 řádků?

1 0
možnosti
Foto

Jsem se s týpkem minul o 5 minut.

0 0
možnosti
KR

Jo po vesnici a říká se šalina nebo šmirgl

1 8
možnosti
MS

Autor článku evidentně není orientalista.

0 2
možnosti
PS

Nedivil bych se, kdyby se jednalo o smrt kvůli covidu.

Covid činí pohyb na ulici mnohem nebezpečnější. Nosím brýle a v tomto ročním období, když si nasadím roušku, brýle se zamlží a nic nevidím. Pak je lepší brýle sundat. Tak jako tak, na rušné ulici to může být nyní velmi nebezpečné.

2 9
možnosti
IH

I57v80a16n 10H33o22l95a45s

29. 1. 2021 11:04

Obecně to pravda je, v konkrétním případě nikoliv. Tam totiž nejede tramvaj po žádné rušné ulici, ale trati mimo uliční zástavbu a jsou přes ni jen 3 oficiální přechody pro pěší (u každé zastávky).

2 0
možnosti
JK

Ošklivá tramvaj ! To se dělá?;-D

1 4
možnosti
MH

Určitě spěchal domů aby neporušil zákaz vycházení, nepodíval se a... :(

2 8
možnosti
MK

Buď zase chvíli člověk

7 0
možnosti
JS

V Brně sú šaliny vy blbci.

2 7
možnosti
MK

Děkujeme za zcela nový, neotřelý vtip....... a posíláme klíčenku. :-/

14 1
možnosti
HP

H94o58n59z50a 92P16o72s97t

29. 1. 2021 8:17

Další oběť koronaviru co navýší statistiky, jak smutné.

6 11
možnosti
AK

V tomto případě spíš vládních opatření.

1 7
možnosti