Diskuze

Delikatesa, kterou se lidé zbytečně bojí zkusit, tvrdí šnečí chovatelé z Moravy

Když se řekne šnek, jen málokdo si představí pochoutku k vínu či nedělní oběd. Pohled na nejznámější plže se snaží změnit manželé Helena a Michal Přikrylovi. V Rybníčku na Vyškovsku začali před pěti lety chovat jedlého hlemýždě kropenatého.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

Ja je zkusila - a tim to taky skoncilo. Za me mi ta jejich konzistence nesedi. Stejne tak treba vetsina morskych plodu. Zkratka nic pro me.

0 0
možnosti
MM

Proč by se lidi báli? Já šneky zkusil a to vařené, naložené i pečené.Dal jsem tomu šanci, nechutnají mi.

2 0
možnosti