Diskuze

Končí hádky o pozemky u brněnského letiště, za nájem získá kraj miliony

Jihomoravský kraj v čele s Bohumilem Šimkem je blízko ukončení letitého sporu o lukrativní pozemky u brněnského letiště. Nájemce za jejich další užívání štědře zaplatí. Hejtmanství by si mohlo přijít až na 100 milionů korun.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Jojo, Juránek, to je taky číslo. Mám takovou pěknou historku: když byl první ročník turnaje go v Brně, seděl jsem v denním baru vyhrazeném pro pořadatele apod., čekaje se svým tehdejším přítelem - fotografem akce - na příjezd Juránka. Nečekali jsme sami, čekal s námi též japonský velvyslanec (Japonsko akci spolufinancovalo a chtělo tím utužit kulturní a hospodářské vztahy s Brnem a JM krajem) a čekali jsme hodně dlouho, hodiny jen letěly. Inu, otevřou se dveře, vkráčí rozjařený Juránek aniž by se jeho oko zastavilo na zástupci japonského císaře, který okamžitě zaujal postoj vhodný k přivítání. ale obrátil se k jednomu stolečku na pofidérně vyhlížejícího týpka - svýho kámoše - stylu kšeftař včetně vexlu a holek, aby s ním se smíchem pohovořil, jak se stavil cestou v Pohořelicích (kdo to neví: před obchvatem se tam papaláši stavovali do vyhlášeného veřejného domu). Já tam sedím, nevěřím vlastním očím, stejně jako velvyslanec. Nicméně po pár minutách se hejtman odpoutá od rozverné debaty s kumpánem a jde k velvyslancovi, podá mu ruku, druhou mu položí na rameno a začne cosi žoviálně blábolit.

Juránek, KDU-ČSL, politici ČR. :-P:-P:-P

1 1
možnosti
JV

J52a26n 56V36i35j47a19n

20. 6. 2020 15:16

Tak kdypak bude Juránek a černokostelníci vedeni k odpovědnosti za to, že si možná nepočínali s péčí řádného hospodáře a budou to muset vysvětlovat? Bude to ještě dlouho trvat, někdo to brzdí nebo co? Kdyby to udělal kdokoliv jiný, bude mít problém hned. Tak alou!

4 1
možnosti
PM

Jo Juránek a letiště, to byl slušný tunel od toho pánbíčkáře..

6 1
možnosti
AL

A to máte nějak potvrzené nebo jen čerpáte informace, co vám druzí naservírují?

0 2
možnosti
MV

Toto je také jeden z mega-tunelů.

Stát (obec) je vždy tak štědrý, když poskytuje někomu ze soukromé sféry za zcela nepochopitelně výhodných podmínek takovýto obchod. Na druhé straně nemá peníze třeba na zvýšení počtu mateřských školek pro vlastní děti, které nás budou jednou živit. Tam (někdy) jsme slyšeli od některých politiků, že děti jsou každého věc.

2 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti

Pronájem je za jeden rok? Nebylo uvedeno. Nebo je to nějaké celkové vyrovnání?

0 0
možnosti
DZ

Velká lumpárna za kterou dosud nikdo nebyl potrestán. Pronájem na 60 let... vice vědět netřeba...

10 1
možnosti