Na silnici u Hodonína se při čelní srážce osobního auta s dodávkou zranilo šest...

Na silnici u Hodonína se při čelní srážce osobního auta s dodávkou zranilo šest lidí. | foto: HZS JmK

Při čelní srážce auta s dodávkou se zranily i dvě děti a těhotná žena

  • 0
Šest zraněných si vyžádala ranní nehoda u Hodonína. Osobní auto tam přejelo do protisměru a čelně se srazilo s dodávkou. Mezi zraněnými jsou i dvě děti a těhotná žena.

Nehoda se stala krátce před osmou hodinou na silnici 380 ve směru na Dubňany. Vozovka byla uzavřena, řidiči místo objížděli přes Ratíškovice.

„Z dosud nezjištěných příčin řidič osobního vozu přejel plnou čáru a vjel do protisměru, kde se čelně střetl s dodávkou. V osobním voze cestovalo pět lidí, z toho dvě děti. Jedna z dospělých byla těhotná. V dodávce cestoval pouze řidič,“ uvedl policejní mluvčí Petr Vala.

Všichni účastníci nehody utrpěli zranění, jednoho z nich museli vyprostit hasiči. Záchranáři na místo poslali pět posádek včetně dvou vrtulníků.

„Dvě zranění byla těžká, tři středně těžká a jedno lehké. Dva pacienty jsme převezli do brněnské Dětské nemocnice, tři na urgentní příjem Fakultní nemocnice Brno a jednoho do kyjovské nemocnice,“ informovala mluvčí jihomoravských záchranářů Michaela Bothová.

Při srážce osobního auta s dodávkou se u Hodonína zranilo šest lidí.

Při srážce osobního auta s dodávkou se u Hodonína zranilo šest lidí.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,