Diskuze

Lidé v Bystrci nechtějí novou stavbu na úkor zbytku zeleně

Velký polyfunkční dům, ve kterém by byly obchody, zdravotníci a další služby, měl už za pár let rozšířit zástavbu v brněnské čtvrti Bystrc. Proti stavbě ovšem protestují někteří obyvatelé. Podle nich by zabrala zbylý kus zeleně mezi paneláky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

rapid87

5. 2. 2009 13:25
horní sídliště

Je vůbec ostuda, že co se nestihlo postavit do roku 1989, nestojí doposud, nechápu členy sdružení, že jim to provizorium trvající 20 let vyhovuje. A´t se jedná o dostavbu chodníků při ulici Kamechy, prodloužení šalin. trati, nakupování v likusácích či v přeplněném Albertu a další .Škoda, že neexistuje návrh, že všechny ty obchůdky v oprýskaných dřevěných budkách nepřemístí za slušný nájem do plánovaného domu. Horní část Bystrce je po estetické stránce dosti nevzhledná, takhle by mohla chytnout trochu puncu.  Co se týče zeleně, Bystrc je obklopena příměstskými lesy, nedaleko areál Eliot a další, v čem je problém? 

0 0
možnosti
PA

BorisMoudry

5. 2. 2009 12:06
Super

Miluji občanská či obdobná zelená sdružení :-/

V horním sídlišti, kde žije několik tisíc lidí je jen jeden normální supermarket  (Albert) a ten měl na podzim měsíc zavřeno - super záležitost...

Nevím kde nabrali těch 25 obchodů - to museli počítat i zavřené plesnivé likusáky a nefunkční večerky v kočárkárnách.

Sotva se má něco vybudovat pro lidi, najsou se "spravedliví, rozhořčení občané" co se rádi realizují a vnucují lidem ankety typu - "chcete za domem krásný park, nebo hnusný pětipatrový hypermaket s parkovištěm? Jak pak asi odpoví neinformovaných devadesát procent lidí???

0 0
možnosti