Diskuze

Odříznutím hlavičky vyhodíte to nejlepší, říká pěstitel chřestu ze Znojemska

Rodinná firma Asparagus Moravia z Hrabětic na Znojemsku už šestým rokem obnovuje na pozemku podél řeky Dyje slávu zeleného chřestu. Tradici založila maminka Eva, která dvacet let vařila pro rakouského hraběte Hardegga.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Na to, jak to roste před očima je ten na Zelňáku pekelně drahej. To už je lepší si vybrat slušnej v lidlu.

0 0
možnosti
PS

To fakt je někdo schopné z chřestu vyhodit to nejlepší?

0 0
možnosti
Foto

OK. Produkce zeleného chřestu je řádově méně pracná. Ale tvrzení, že zelený chutná lépe než bílý je dost mimo.

0 0
možnosti
SP

Chrest sice pekne voni, ale je nejedly.

Misto chrestu radej pestovat neco jedleho.

0 8
možnosti
AC

Odříznutím masa vyhodíte to nejlepší, říká chovatel prasat z Přeštic. Má agent ještě nějaké objevné novinky na titulní stranu?

0 6
možnosti
JP

Doopravdy chřest někomu chutná???

2 5
možnosti
MP

Uff, ještě že je řeč o chřestu. Už jsem se bál, že ve jménu tolerance a vyzdvihování práv menšin dostali na idnes.cz prostor příznivci nekrofilie a kanibalismu ;-);-D

3 2
možnosti