Diskuze

Nejvyšší mrakodrap Česka má nového majitele, chystá velké investice

Nejvyšší budova v Česku, 111 metrů vysoký brněnský mrakodrap AZ Tower, získal nového majitele. Jediným akcionářem správcovské firmy je nově investiční skupina Natland.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Je mi celkem u zadele, jak si tidle šikovní kluci s velkejma penězma přehazují svoje kšeftíky. Rubáš stejně nemá kapsy a tydle aktivity jsou málokdy čistý.

1 1
možnosti
MK

Při prodeji celých právnických osob mající v majetku nemovitost utíkají finančáku pěkné daně z nabytí nemovitosti. Každého chudáka co si pořídí nějakou králikárnu finančák stáhne o 4% z její ceny a tady při skrytém prodeji nic.

6 0
možnosti
MV

Tak snad vyřeší nový majitel hlavně ten příjezd k mrakodrapu, protože stávající komunikace ve špičkách nestíhá.

Lidé odjíždějící od této budovy po ul. Pražákové musí celkem dost čekat než se dostanou k první křižovatce (za Hornbachem = k ul. Bidláky) a potom k další křižovatce u M-paláce.... a následně z té křižovatky u M-paláce na Heršpickou.....a následně ke křižovatce na Poříčí. Takže celkem "ježek v kleci" a kdo spěchá, tak to popojíždění 15-45* min. (*v případě nějakého problému na D1/na Poříčí) je celkem dlouhé, drahé a nadýcháte se dost výfukových plynů. Je to tím, a to se tady opakuji už po 157., že v této oblasti je moře obrovských budov (viz letecký pohled) takže když se ráno přijíždí a hlavně odpoledne odjíždí tak je to docela mazec.

5 0
možnosti
RF

Hlavně bych tam nechtěl bydlet. Děs otevřít okno (jestli tedy vůbec jde), spát večer v klidu z jedné strany auta , z druhé vlaky. Strašný místo. Zlatá Lesná....

1 0
možnosti