Diskuze

Autobusové nádraží a bazén v jednom. Brněnskou Zvonařku trápí voda

Ani generální rekonstrukce za sto milionů korun nezbavila Zvonařku negativních reakcí. Necelý rok od kompletního znovuotevření se brněnské autobusové nádraží znovu potýká s problémy. Tentokrát nehraje prim špína ani nedostatečné osvětlení, ale voda.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Dlouhá léta jsme měli před domem po dešti kaluž. Šla jsem do první, musela ji přeskočit. Takto jsem absolvovala i gymnázium a vysokou. Dva chlapi v domě - táta i děda problém úspěšně bagatelizovali. Jednou mi zavolali do práce, že se otci stal pracovní úraz.

Přijela jsem na Obecní úřad. Táta seděl pře OU a byl celý od výkalů. Nakonec se mi podařilo v družstvě zajistit rampu s hadicí a taťku trochu ostříkat. I oblečení jsem mu dovezla. A cože se to stalo? Rozvážel pivo a přijel do hospody, která přestavovala průjezd. Řekli mu, ať to objede zezadu, jsou tam velká plechová vrata. On si ty cesty spletl a vlezl do čističky odpadních vod. Jako silný kuřák a bývalý boxer samozřejmě nic necítil a tak pokračoval dál.

"Halóóó, je tu někdo? Vezu vám 40 beden jedenáctky!"

V čističce ale nikdo nebyl. Porouchaná elektrika zavinila to, že bylo špatně vidět a čistička přetékala. Takže, když táta na prvním schodě ucítil mokro v botě, myslel si, že je to kaluž před domem a přeskočil ji. Do slova a do písmene, skočil přímo do septiku. Dodnes touto historkou bavím návštěvy. Vytáhnu fotoalbum, ukáži družstvo, rampu, hadici, čističku. Jediné oko nezůstane suché!

0 0
možnosti
VP
MV

Brněnská kauza Stoka vyplavala na povrch, že ANO? ;-D

2 0
možnosti
RC

Ma to jedno pozitivum - lidi nebudou behat mezi autobusy...

2 0
možnosti
MS

Budou mezi nimi plavat.

3 0
možnosti
TL

Nestíhá kanalizace jo? A předtím stíhala? Vždyť jen opravili střechu a natřeli tu ocelovou konstrukci.

6 0
možnosti
TT

A položil nový asfalt. Špatně.

4 0
možnosti
JD

hoši, vy se do toho vlakovýho nádraží radši ani nepouštějte ;-D

31 0
možnosti
PK

Pokud je postaveno dle projektu, tak k úhradě projektanta. Všude slyším že je jejich práce drahá, protože nesou odpovědnost, tak není o čem. Projekt určitě nestál 5.000,-

4 0
možnosti
PM

P19e86t73r 55M70i14c89h66a80l

30. 8. 2021 14:25

Snad existuje záruka, ne? Tak ať to zhotovitel laskavě opraví.

4 0
možnosti
Foto

Tak autobusy nemusí do myčky. Palec nahoru :-)

1 0
možnosti
TN

Grund zase nezklamal. Voda crčí z autobusů ;-D;-D;-D

8 0
možnosti
JH

J18o82s31e33f 82H24o14n24e16š

30. 8. 2021 13:49

V roce 1980-85 jsem z nádraží dojížděl a žádné problémy s vodou nebyly.I když to bylo dokočováno ve spěchu,tak komunisté se na kvalitě nepodepsali Myslím objem srážek je stejný tudíž by spíš hledal ucpaný kanál nebo trhlinky ve střeše

0 2
možnosti
RC

No jo, jenze problemy nebyly proto, ze to jste jezdil z trochu jineho mista. V druhe etape se totiz v miste vedle soucasne Zvonarky postavila provizorni plocha s nastupisti. A zastreseni soucasneho UAN se budovalo v letech 1981-1985 a v te dobe se jezdilo z toho provizoria.

1 0
možnosti