Ilustrační snímek

Ilustrační snímek | foto: Jiří Meixner, iDNES.cz

Rychlík do Brna stál kvůli sexuálním narážkám. Muž se před policisty svlékl

  • 18
Neobvyklý případ řešili policisté v Letovicích na Blanensku. V rychlíku směřujícím z Prahy do Brna častoval muž své spolucestující sexuálními narážkami, a poté i výhrůžkám. Když ho policisté odvezli na služebnu, muž se před nimi svléknul.

Incident se stal v sobotu večer na vlakové lince Praha - Brno. Třiatřicetiletý muž tam svými sexuálními narážkami přecházejícími místy v násilnické výhrůžky vzbuzoval v ostatních spolucestujících obavy.

Jejich oprávněnost navíc posiloval fakt, že nevyzpytatelný pasažér u sebe měl pepřový sprej a zmiňoval i nůž.

Proto strojvedoucí v rozporu s jízdním řádem zastavil soupravu nádraží v Letovicích. Přivolaná policejní hlídka muže zadržela a odvedla na místní obvodní oddělení. Tím to však neskončilo.

„Zřejmě na důkaz svého vzdoru se však na policejní služebně začal výtečník vysvlékat do naha a při tom ještě ničit její vnitřní vybavení. Nechtěnému striptýzu s agresivními výpady vůči nábytku musela nakonec učinit přítrž policejní pouta,“ informoval policejní mluvčí Petr Nečesánek.

Ve spojitosti s jednáním, kterého se výtržník na dráze dopustil, mu teoreticky hrozí až dva roky ve vězení.


Den otevřených dveří letiště Náměšť

Ve středu 1. května se na letišti Náměšť poprvé veřejnosti představí nové vrtulníky AH-1Z Viper a UH-1Y Venom. K vidění bude další letecká i pozemní technika.

Mohlo by se hodit