Diskuze

Za adventní stánky se v Brně platí desetitisíce, řemeslníků v nich ubývá

V Brně začínají adventní žně, čtyři náměstí obsadili prodejci. Ceny nájmů se liší podle místa i sortimentu. Nejvíc zaplatili barmani provozující eskymácké iglú s míchanými drinky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZO

Loni jsem si na Svoboďáku koupila bramborák, naprosto nechutný, bylo jim líto peněz i za sůl.

0 0
možnosti
MP

No já nevím, co je na tom atraktivního. Nic originálního se tam nenajde. Za gastro zážitkem si zajdu do dobré restaurace, za drinkem do hospody, určitě vždy do tepla a ze skla či porcelánu. Cenově to vyjde obdobně, kvalitativně nesrovnatelně. A krámy ty už dávno nekupuju, protože je nepotřebuju.

0 0
možnosti
TN

Pak se nelze divit, že pár hranolek s rybou stojí 170 korun nebo klobáska za kilo...

0 0
možnosti
MK

To jste se lidi úplně zbláznili? Co vás láká na postávání v zimě venku, často za mrholení. A u toho konzumovat zmrzlýma špinavýma rukama něco, co byste normálně nikdy nepozřeli?

0 3
možnosti
PK

To, že klesá zájem o řemeslné výrobky mě jaksi nepřekvapuje. Dnešní konzumní společnost baze po povrchních záležitostech.

0 5
možnosti
PK

Anebo lidi zjišťují, že ty věci nepotřebují. "Povrchní záležitost", jako třeba zážitek, vám nikdo nevezme. Ale prouteny košík fakt musíte potřebovat jako věc, ale pak je to konzum taky. Jako mobil. Muzete si každý rok koupit nový pleteny koš. Princip je stejný, liší se to jen produktem.

4 0
možnosti