Diskuze

Po zemětřesení na Tchaj-wanu se pohřešují desítky lidí, zranění jsou i Češi

Mezi více než dvěma sty zraněnými po úterním zemětřesení na Tchaj-wanu jsou i dva Češi. Jejich zranění jsou lehká, hospitalizace podle lékařů nebyla nutná. Oba jsou v kontaktu se svými příbuznými. Muž a žena bydleli v jednom z hotelů ve městě Chua-lien, které otřesy poškodily.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

To vypadá na jeden špatně postavený dům, vždyť ty domy okolo jsou ok... Ale je to docela legrační (při vší úctě ke katastrofě) jak ten dům zachoval svůj tvar i na šikmo.

2 0
možnosti
PK

P36a57v37e16l 40K96r53a65l

7. 2. 2018 10:34

Za pár (možná desítek) let budou takto nakloněné budovy moderním uměním.

0 0
možnosti
PN

A ty 4 HEBy, z toho jeden opřený o venkovní jednotku klimatizace to mají udržet? :-)

2 0
možnosti
PM

Autor by se mel podivat do mapy a ujasnit si kde lezi Tchaj-wan a kdo na nem zije. Thajci ziji v Thajsku, ktere je cca 2000km vzdusnou carou, zatimco na Tchaj-wanu ziji etnicti cinane pripadne by se dali rict i Tchaj-wanci.

0 0
možnosti
MP

Zajímavé je, že v tom nakloněném baráku jsou skoro všechna okna v celku a v pořádku.

2 0
možnosti
ZG

Ty trámy tomu baráku mají odolat?

0 0
možnosti
ZP

Tohle nejsou trámy, ale íčka.

Mě spíš udivuje, jak ten barák i v takovém náklonu drží celý pohromadě, u nás už by se to sesypalo bez ohledu na to, z čeho by to bylo stavěné... 8-o

0 6
možnosti
RJ

Hrozne, či s takovou budovou? By mě zajímalo jestli tam bude přístup vzít cenné věci anebo ne a strhnou to na zem cele...

0 0
možnosti
SK

I v ČR se setkáváme s podobnými případy, a to zde podobná seismická aktivita není. Jsou za tím pouze lidská sousedská blbost. - Jinak je dobře, že na rozdíl od doby socialismu mají dnešní Češi možnost cestovat po celém světě. I jako Tereza H. nebo tito dva. Přepovědět zemětřesení nebo tsunami nedokáže a mnohdy ani nechce žádná cestovní kancelář. A Češi jež mají možnost individuální bezcestovkového cestování si svoje riziko a adrenalin vybírají sami.

0 3
možnosti
PH

P91e32t47r 58H27á81j88e57k

7. 2. 2018 7:54

"Tchaj-wan často postihují zemětřesení, protože leží v seizmicky aktivní oblasti."

V jake oblasti? 8-o!!

1 2
možnosti