Vraždící rodina krmila mrtvolou psy

  • 53
Sedlák z bavorského Heinrichsheimu před třemi lety beze stopy zmizel. Teď stojí před soudem jeho manželka, dvě dcery a snoubenec starší z nich. Podle žaloby muže zabili, tělo rozporcovali a kusy mrtvoly pak nakrmili psy. Německý bulvární tisk jim říká "hororová rodina".

Podle žaloby měl dceřin snoubenec s hlavou rodiny vážné spory. Dvaapadesátiletý Rudolf ho chtěl vyhnat ze statku. Sedlákovi vadilo, že musí prodávat pozemky proto, aby mohl financovat rodinu, která se "neměla k žádné pořádné práci".

"Obžalovaný se proto rozhodl sedláka při nejbližší příležitosti zabít," citoval deník Bild slova žalobce.

Se záměrem jednadvacetiletého Matthiase souhlasila jeho devatenáctiletá snoubenka Manuela, o rok mladší sestra Andrea i matka obou dívek a Rudolfova manželka Hermina. Všichni stojí před soudem.

Podle žalobce si sedláka vyčíhali jednoho večera, když se jako obvykle vrátil opilý z pivnice. Čtveřice ho nejdříve bila dřevěnými hranoly a dupala po něm, líčí Bild. Poslední smrtelné rány byly zasazeny tesařským kladivem.

Druhý den ráno mrtvolu pomocí nože, pily a sekery rozřezali. Kusy těla v dalších dnech dávali jako krmení psí smečce, která s nimi na statku žila. Pět dobrmanů, jeden ovčák a kříženec bulteriréra skončilo po obvinění vraždící rodiny v útulku, nyní už se o ně starají noví majitelé.

Matthias se při dubnovém výslechu na policii k hrůznému činu přiznal, pak ale své přiznání odvolal. Matka i obě dcery jakoukoli vinu popírají.

Během soudního procesu vyšel najevo další možný motiv činu, píše Bild. Psychiatrická vyšetření obou dcer zavražděného sedláka prokázala, že otec obě dívky sexuálně zneužíval. Soudní proces bude pokračovat.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Témata: Německo

Video