Poláci v luxusních autech závodili na Slovensku.Zavinili tragédii | foto: Policie SR

VIDEA ROKU 2018: Splašená lanovka, nelegální závody i surová policie

  • 2
Pouliční závod polských řidičů na Slovensku s tragickým koncem nebo surový zásah policistů proti mladé dívce, která na pláži pila alkohol. Tato a tři další videa se stala druhou pěticí nejsledovanějších videí ze zahraničí v roce 2018.

Tragédií skončil pouliční závod tří Poláků, kteří se na Slovensko vydali projet ve svých drahých vozech. V obci Dolný Kubín se jim závod ale vymkl z ruky a jeden z nich se čelně srazil s autem jedoucím v protisměru. Jeho řidič na místě zemřel. Slovenská policie po incidentu upozornila, že proti podobným řidičům bude zasahovat nekompromisně.

1. října 2018

V květnu se na Twitter dostalo video, na kterém je zachycené surové chování americké policie vůči mladé dívce. Ta měla na pláži pít alkohol, i když jí ještě nebylo 21 let. O pár dní později zveřejnili svou verzi příběhu také policisté. Na videu z jejich kamery se ale příběh jevil trochu jinak.

29. května 2018

Kuriózní nehodu zachytili lyžaři v březnu v Gruzii. Lanovka v jednom z tamních lyžařských středisek se splašila a rozjela se velmi rychle opačným směrem. Většinu překvapených cestujících odstředivá síla ve spodní stanici vymrštila ze sedaček. Někteří ale stihli vyskočit. Při celé nehodě se zranilo osm lidí.

16. března 2018

Jestli se bojíte létání, není následující video nic pro vás. Pilot nákladního boeingu 747-8 Cargolux při odletu z letiště v americkém Paine ukázal šílený manévr, při kterém rozhoupal stroj na obě strany. Celou dobu ale měl stroj pod kontrolou, jde totiž o letecký pozdrav.

3. října 2018

Tělo nezvěstné Indonésanky v červnu našli vesničané uvnitř krajty obrovské. Žena zmizela poté, co odešla pracovat na svou zeleninovou zahradu. Když po ní sousedé pátrali, všimli si, že nedaleko pohozených bot a mačety polehává nafouknutý had.

17. června 2018


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video