Mladá Češka Tereza Hlůšková u soudu v pákistánském Láhauru. | foto: Daily Pakistan

VIDEA ROKU: Prosba „heroinové“ Terezy a tajemství Trumpových vlasů

  • 12
Kvůli pašování drog skončila před pákistánským soudem mladá Češka. Zrádný vítr odhalil plešku Donalda Trumpa. Odvážná matka zneškodnila zloděje, který mířil zbraní na děti a dospělé před školou. To jsou tři videa ze zahraničí, která si v roce 2018 získala nejvíce pozornosti.

10. ledna zadrželi celníci na letišti v Láhauru Češku Terezu H. V jejím zavazadle totiž našli devět kilogramů heroinu. O drogách ve svém kufru údajně věděla. Prý ale nevěděla, že šlo o heroin. Soud s „heroinovou“ Terezou stále pokračuje a zatím není jasné, jak vysoký trest dostane. Na konci ledna poslala prostřednictvím místních médií domů alespoň krátký vzkaz.

30. ledna 2018

V únoru vyšlo najevo tajemství vlasů Donalda Trumpa. Když americký prezident nastupoval do svého leteckého speciálu, odhalil poryv větru plešku, kterou skrývá jeho elegantní přehazovačka.

8. února 2018

V Sao Paulu se v květnu muž pokusil okrást rodiče, kteří nejspíš čekali na své děti před školou. Přišel se zbraní a začal mířit na dospělé i na děti. Jedna z matek se ho ale nelekla a oplatila mu stejným metrem. S výstřelem neotálela a muže postřelila. Později se ukázalo, že odvážná matka je policistka.

15. května 2018

V březnu se poprvé ukázalo nebezpečí, které se může skrývat v rozvoji samořiditelných osobních aut. V americké Arizoně totiž autonomní vůz společnosti Uber srazil ženu. Video zveřejněné jen pár dní po nehodě ale ukázalo, že žena se na silnici vynořila ze tmy, a že i člověk by ji nejspíš srazil.

22. března 2018

14. srpna 2018 se v italském Janově zřítil most na frekventované dálnici. Most byl ve chvíli neštěstí v běžném provozu. Z výšky 45 metrů spadlo 35 vozů, zemřelo 43 lidí. Spadl i kamion, který řídil Čech. Ten nehodu ale přežil. Nový most by město chtělo vybudovat do konce roku 2019.

14. srpna 2018


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video