Diskuze

Izolovat jako Napoleona. Británie chtěla posílat běžence do Atlantiku

Britská vláda zvažovala, že bude žadatele o azyl posílat na odlehlé ostrovy v Atlantickém oceánu, kde by se teprve řešil jejich osud. Nakonec si to rozmyslela, návrh však unikl do médií a pobouřil opozici i ochránce lidských práv. Jedním z míst, kam chtěl Londýn běžence stěhovat, mělo být i poslední útočiště vyhnaného francouzského vojevůdce Napoleona.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Právem civilizovaných zemí je vrátit ilegální vetřelce tam, odkud přišli. Pokud tedy přišli z Atlantiku, je jejich určení takovým zákonem dáno.

2 0
možnosti
IP

I26v52a65n 90P70o15u48l

5. 10. 2020 7:08

Migranty samozrejme nechce temer nikdo a je dobrym agumentem - nevozte je sem, at s nimi nezachazite jako s dobytkem. Je to nehumani :D Australie postupuje spravne. Chci azyl, musim zadat legalne.

2 0
možnosti
LV

L41e62o 49V75á53l48e63k

3. 10. 2020 21:00

Skvělý nápad. Ostrovy je třeba osídlit, dát migrantům výrobní prostředky a nechť si zvolí vlastní samosprávu. Tak nám nejlépe ukáží jak to myslí s integrací a jak budou užiteční pro společnost.

6 0
možnosti
MZ

Nebo jako Francouzi na Ďábelských ostrovech - viz film Motýlek. Trestanec potížista byl deportován na ostrov, kde neměl pouta, ale musel se o sebe postarat. Když to neuměl, tak odešel na věčnost ....

1 0
možnosti
MH

Nejlepší je usídlit na Falklandy - svoboda zajištěna,

dost půdy a práce také

5 1
možnosti
DV

D80a97n 72V92l92k

3. 10. 2020 8:32

Obhájce lidských práv se dokonale odkopali. Nejde jim o bezpečí migrantů před válečným konfliktem, ale o rozvrácení země, ve které žijí. Ale na druhé straně mají Britové jen to, co si zasloužili. Tak dlouho se snažili rozhodovat o zbytku světa, až zbytek světa začal rozhodovat o nich.

5 0
možnosti
DV

D63a66n 59V86l21k

3. 10. 2020 8:33

Pardon, obh.ájci

0 0
možnosti
OP

Takže s dobytkem se smí zacházet krutě, paní skotská premiérko? Co vám ten dobytek udělal? Poslušně vám slouží a nakonec se nechá porazit a vy ho sežerete. Kdežto ten plaváček?

7 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
KK

Na Svaté Heleně by mohli emigrovat do Francie. Zámeček, ve kterém bydlel Napoleon, je francouzské území:-)

3 0
možnosti
MZ

Pravda, mohli by si udělat loďku nebo vor a doplout do Afriky ......

0 0
možnosti
VS

Vecna skoda, ze to neudelali. Tomu se rika umirani na humanismus.

10 0
možnosti
AH

Tohle jste měli dát do Premium.

1 0
možnosti
MZ

S migranty nelze zacházet jako s dobytkem.

Ten je totiž užitečnější...

17 0
možnosti
Foto

To je jistě přehnané. Nesporně lze část těch migrantů opravdu zařadit do pracovního procesu, jenomže to nesmí být živelně. Proto je rozumné, dát ty lidi bez viza a případně i bez dokumentů na nějaké bezpečné místo, kde lze prověřit jejich identitu, vzdělání a případně i důvody , jako politické pronásledování, samozřejmě však i jejich trestnou minulost.

Pokud nejsou ještě v zemi, kam chtěli migrovat, lze jejich další cestu určit, jakmile jsou v dosahu právníků a soudů, je jejich odmítnutí velmi obtížné. Právníci zde mají zlatý důl, vše platí stát, nulové riziko podnikání.

0 0
možnosti