Diskuze

Židko, Surovikin, Lapin. Kdo jsou lidé, kteří velí ruským vojákům na Ukrajině

Ruskem rozpoutaná válka na Ukrajině trvá přes čtyři měsíce. Za tu dobu ruská armáda stihla zřejmě už podruhé vyměnit velícího důstojníka, který má celou „speciální operaci“ na starosti. Nechvalně známého „řezníka z Aleppa“ Alexandra Dvornikova, prý vystřídal jiný veterán bojů v Sýrii Gennadij Židko.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Ten týpek na tý fotce má tak 200kg minimálně, 130 fakt nemá ani náhodou.

0 0
možnosti
JV

Židko, Surovikin, Lapkin. Klidně můžou mít společný náhrobek.

0 0
možnosti

Tu směs smradu kombinace cibule, vodky a potu z těch fotek cítím až přes displej mobilu...

1 0
možnosti
MZ

Já ještě šproty a pirohy;-D

0 0
možnosti
JO

J65i61ř65í 38O64p90l60t

30. 6. 2022 6:13

o moc a bohatství se vždycky usilovalo intrikami(lží, dezinformacemi), penězi(korupce) a zabíjením(války, atentáty). nevelmoci zůstaly u těch intrik a peněz, protože na zabíjení nemají(nemají na to ekonomiku, armádu, nechce se jim nasazovat krk, peníze považují za kultivovanější nástroj), zatímco velmoci používají i zabíjení. zabíjení je nejvyšší forma uplatnění moci. krev se lidem upírá jako potrava, protože je vyhrazena pro bohy, zabíjení se lidem upírá, protože je vyhrazené pro privilegovanou vrstvu, ani jeden z těch zákazů nemá nic společného s morálkou, je to čistě o provilegované vrstvě. nástroje jako korupce a lži jsou na západě úplně běžné, bez nich by západ nemohl existovat. předvolební kampaně=lži (říkáme jim sliby a PR, cílem je moc), reklamy=lži(říkáme jim prodejní nadsázka, cílem je zisk), umění=lži(říkáme jim umělecká fantazie, cílem je zisk), historie=přinejmenším pochybná (pravda vítězů), právo=některé zjevné lži(neznalost zákona neomlouvá, a jiné účelové lži), zprávy=často lži(někdo něco publikuje nebo prohlásí a ostatní to převezmou, nemůžou si ověřit pravdivost, média žijí z reklamy, bum zpráva, bum bum reklama, cílem je zisk. blokovat tzv. dezinformační weby je zcela absurdní, protože občas dezinformují všichni). západ není lepší než rusko, je jen slabší, protože není ochotný zabíjet. západní politici dostali rusy do role sadisty, který si to vraždění užívá, protože oběť je slabší a nic mu nehrozí, sebe do role zloděje, kdy sadista vraždí a oni mu kradou prachy s představou, že ho tím zastaví, a nás do role diváků, kteří se na to musí dívat a utahovat si opasky.

1 0
možnosti
JJ

v Sýrii, tam se v těch zvěrstvech zdokonalovaliRv

0 0
možnosti
JC

J62a93n 27C44h20o71d30u47r52a

29. 6. 2022 23:47

Já v první chvíli myslel, že jsou to ukrajinští velitelé a říkal jsem si, co je to za hovada.

0 3
možnosti
DN

To je typické, objednáte si na internete generála Pavla a príde vám TOTO!

Mimochodom, všetko najlepšie, Pavlovia.

1 0
možnosti
LT

Surovikin a Lapkin, těm ta jména celkem sedí! 🤣

5 0
možnosti
JK

Nelze nez doufat,ze se nejaky UA sniper trefi,a povezou je domu v plastovem pytli,zmetky spatne...a cim vic jich bude,tim lepe...

2 0
možnosti
KC

Myslím, že ten poslední na fotkách je vhodným objektem pro zácvik odstřelovačů začátečníků.

2 0
možnosti