Diskuze

Do lidí na univerzitě v Marylandu pálili útočníci, na místě jsou čtyři zranění

Nejméně čtyři lidé utrpěli lehká až středně těžká zranění při střelbě v kampusu Morgan State University v americkém Marylandu, píše agentura AP. Policie oblast na několik hodin uzavřela, nikoho ale zatím nezatkla. Do davu lidí na univerzitě v úterý večer (ve středu ráno SELČ) patrně stříleli tři útočníci, uvedl místní radní Ryan Dorsey na síti X.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

jen několik dní před plánovanou vzpomínkovou bohoslužbou při svíčkách, která má uctít členy univerzity, kteří zemřeli v uplynulém roce....

0 0
možnosti
JJ

Baltimore Police are no longer warning the community about an active shooter on the campus of Morgan State University after a shooting Tuesday night left at least four people wounded.

nechci nic tvrdit, ale píšou o jediném střelci

0 0
možnosti
Foto

Nechci nijak zlehčovat popsaný čin. Všem nevinným obětem přeji brzké uzdravení a pachatelům tvrdé tresty. Ale nemůžu se zbavit myšlenky - 3 střelci, dav a jen 4 zranění? Ze sportovního hlediska nic moc výkon.

3 0
možnosti
JJ

CNN píše o jednom hledaném

0 0
možnosti
DN

Proč ta "zavádějící" informace, že se jedná o univerzitu "s historicky vysokým podílem afroamerických studentů.." To jako chcete nazančit, že to může s něčím souviset..

0 4
možnosti
JJ

protože je to překlad z US tisku

1 0
možnosti
Foto

Miss Gangsta se nelíbila jinému gangu?

9 0
možnosti
PD

No, na zhrzeného frustrovaného outsidera to nevypada

0 0
možnosti