Střelba v bowlingovém centru v Kalifornii. Tři mrtví a pachatel na útěku

  • 123
Policie v Torrance na předměstí Los Angeles v sobotu zasahovala kvůli střelbě v bowlingovém centru. Na místě zemřeli tři muži, další čtyři lidé byli zraněni. Incidentu, který se odehrál několik minut před páteční půlnocí tamního času, podle svědků předcházela rvačka.

Podle vyjádření policie po sobě útočník zanechal tři oběti mužského pohlaví. Dva lidé byli s vážnými zraněními převezeni do nemocnice, další dva se rozhodli zdravotníka vyhledat sami. 

Mezi oběťmi nebyl nikdo ze zaměstnanců centra. Podle svědků střelba následovala po hádce, která se strhla u bowlingové dráhy. 

Podle Dany Scottová, která byla v osudný čas na místě činu, se u bowlingové dráhy začala hádat skupina žen. Bezprostředně poté, co se do jejich potyčky se zapojil neznámý muž, se z místa ozvaly výstřely.

Zhruba 15 minut po střelbě vyvedla návštěvníky střediska z areálu ostraha. Policie uvedla, že případ vyšetřuje a momentálně stále pátrá po útočníkovi. Obyvatele Torrance policisté vyzvali, aby se v blízkosti areálu nezdržovali.

05.ledna 2019 v 11:35, příspěvek archivován: 05.ledna 2019 v 12:13

#BREAKING 3 killed, 4 wounded in shooting at Torrance bowling alley, police say https://t.co/6x9zVV3h6r https://t.co/4PttWLQto5


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video