Diskuze

Poprvé na obálce. Sports Illustrated ukáže modelku v burkinách a hidžábu

Americký časopis Sports Illustrated poprvé v historii představí ve svém plavkovém vydání modelku v hidžábu a burkinách. V islámské pokrývce hlavy a plážovém oděvu zahalujícím celé tělo pózuje v květnovém čísle prestižního magazínu muslimka Halima Adenová.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Pokud by měla burkiny tak v poho.

Pokud má ale burkiny a snaží se vypadat sexi a svůdně pak jde proti principu burkin. To si rovnou může vzít plavky.

2 0
možnosti
AH

Hnus fialovej. V tom lézt do bazénu.

0 0
možnosti
JB

To se jí to pozuje v USA! Oděv muslimky MUSÍ být volný, nezdůrazňovat křivky. Za tohle by jí v Keni ukamenovali!

0 0
možnosti
MS

M42a89r68k 30S28t92e11i34n

3. 5. 2019 9:35

Holt sexuální revoluce 68 roku k nim ještě nedorazila, ať si udělají své koupaliště jen pro "oblečené", já také nechodím na pláži nahý, pokud to není pro nudisty a obráceně tam nemůžou oblečení (v plavkách) a mělo by to platit i pro ženy v burkinách a hidžábu.

1 0
možnosti
MS

M95a77r24k 12S92t53e97i67n

3. 5. 2019 9:29

Někdo mi vyprávěl, jak byl někde na pláži v USA a měl tam malou dceru, jen v kalhotkách, přijel policista a řekl, že ta dívka nemůže takhle být na pláž bez horního dílu plavek, tatínek právník mu řekl, ale tohle je chlapec. Policista zasalutoval a odjel. To je zase jiný extrém.

1 0
možnosti
SW

Mno, Americane davaji dvoudilne plavky i jednorocnimu diteti...tot je opravdu pro nase pomery podivne

0 0
možnosti
KN

Co me na islamu a muslimech stve nejvic, je to, ze sice ocekavaji podporu a toleranci ke svym zvykum od vsech kolem, at jsou kdekoliv (a vitaci a slunicka jim nadsene prikyvuji), ale pritom absolutne netoleruji zvyky a kulturu ostatnich, a naopak chteji, aby se ostatni vzdy a vsude prizpusobili jim.

13 0
možnosti
KN

Treba ty burkiny - muslimky ocekavaji, ze vsude v Evrope jim bude povoleno je nosit do bazenu a na koupaliste, a navic ze po nich nikdo nebude zvedave koukat, ci mit nejake negativni komentare. Ovsem ZAROVEN muslimove ocekavaji, ze pokud bude Evropska zena v muslimske zemi, ze bude oblecena podle muslimskych zvyku (snad s vyjimkou turistickych resortu, ale tam zase hrozi terorosticky utok od tech horlivejsich muslimu).

6 1
možnosti
JL

J39o83s72e64f 70L83a57n54z

2. 5. 2019 14:32

Fuj to jsem se leknul - takovej divnej netopýr kříženej se supermanem....

1 0
možnosti

No to je fakt nádhera, tohle bych si nevzal ani na maškarní ples. To se chtějí vážně dobrovolně všechny ženský chlapům naprosto zhnusit? Tohle má být jako něco, co v chlapovi vzbudí zájem o ženu? No potěš koště.

4 0
možnosti
Foto

Vidím, že volit SPD se jeví jako nutnost. Svět se řítí do islámské prd.le......

3 1
možnosti
MZ

No, představa, že ve vedru při 30-40 stupních chodím po pláži v dlouhých elasťákách...brrr To zavání přímo svobodou. ;-D

4 0
možnosti
DP

Berte to z jejich pohledu - taky mohly být zavřené doma a nikam nechodit.

1 0
možnosti