Žena v americkém Manchesteru při vyhazování odpadků spadla do kontejneru, ze...

Žena v americkém Manchesteru při vyhazování odpadků spadla do kontejneru, ze kterého ji nabral popelářský vůz. (29. ledna 2024) | foto: WMUR-TV / Youtube

Žena při vyhazování odpadků spadla do kontejneru. Popeláři ji nabrali i s nimi

  • 14
Neuvěřitelné štěstí v neštěstí měla v pondělí žena z Manchesteru v americkém státě New Hamsphire. Poté, co při vyhazování odpadků spadla do kontejneru, ji nabral popelářský vůz. Ten pak objel ještě čtyři další „štace“ a nabral další odpad. Přesto však žena přežila a ven se dostala poté, co si jí díky nainstalované kameře všiml řidič vozu.

„Za dvaatřicet let své kariéry jsem nic takového nezažil,“ řekl stanici WMUR-TV šéf hasičů Bob Beaudet. „Je to znepokojující, protože si opravdu nemyslíte, že by to mohla být pravda, že se něco takového děje,“ dodal. A přesto se to stalo.

Sousedé vypověděli, že slyšeli křik. Není jasné, jak dlouho žena v kontejneru byla předtím, než ji popeláři nabrali. Naštěstí pro ni však uvnitř vozu mají kameru, na které si jí řidič všiml, byť až poté, co naložil další čtyři „várky“ odpadků. Okamžitě zavolal policii a záchranáře.

Ti potřebovali žebřík, aby mohli vylézt na vrchol popelářského vozu a ženu odtamtud vytáhnout. V tu chvíli žena „stála, mluvila, křičela, ale nebyla dostatečně při vědomí, aby dokázala odpovídat na otázky,“ popsali hasiči. Záchranka ji pak převezla do nemocnice. Podle zmíněné stanice je žena lehce zraněná a bude v pořádku.

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Témata: kontejner, Odpadky

Video