Diskuze

Lesbický pár spáchal sebevraždu. Z útesu svrhl i všechny své adoptivní děti

V březnu loňského roku otřásla Kalifornií rodinná tragédie. Lesbický pár se šesti adoptivními dětmi sjel autem z útesu, nehodu nikdo nepřežil. Soudní porota nyní na základě důkazů došla k závěru, že se matky rozhodly ukončit svůj život i životy dětí dobrovolně. Podle vyšetřovatelů navíc potomky před jízdou zdrogovaly.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Taky asi nechtěly vychovávat děti bez nacionálního socialismu.

0 0
možnosti
ZJ

Homosexuálové nejsou normální lidi. Také vražda adoptovaných dětí svědčí o jejich nenormalitě.

0 0
možnosti
JA

váš příspěvek také svědčí o vaší "nenormalitě"

0 0
možnosti
JK

Fascinuje mě, jak opět, jako vždy, se v diskusi objevuje spor o ty dospělé. O jejich pohnutky, schopnosti, vlastnosti.

Ale hlavními postiženými jsou tu, jako vždy, DĚTI ! To ony jsou pokračováním lidského rodu !!!

Pokud dítě nemá vzor v rodině žena-muž pak z něho vyroste emočně nestandardní člověk. Neodnese si do života vzor chování klasické rodiny. A nebude se umět do života výborně zařadit . Je snaha děti používat jako hračku i pro nestandardní "manželské" konfigurace.

Roky vývoje jsou extrémně delikátní. Dítě musí objevit svou identitu, a tomu musí čelit s rodiči OBOJÍHO pohlaví, aby prozkoumalo všechny odstíny lidské bytosti ve své realitě: mužské a ženské. Rovněž i jejich koexistenci, komunikaci, i proměňující se hierarchii v časových stádiích. Co dítě potřebuje, je komplementární rovnováha DVOU typů rodičovské lásky, mateřské, otcovské, v RODINĚ.. Muži a ženy přinášejí do rodičovství rozmanitost; každý poskytuje jedinečný přínos do vývoje dětí, který nemůže být replikován jinak: matky a otcové prostě NEJSOU postradatelní.

0 0
možnosti
PB

Nepovažujem za rodinu homosexuálne páry, ale túto tragédiu by som ako argument proti adopciám homosexuálnym dvojiciam neuvádzal. skôr ma prekvapuje, ako to, že im zverili až šesť detí, toto mi príde dosť čudné. chudák deti

4 0
možnosti
AV

Rudolf Svačina 67497

Facebook

Tyto páry, ať lesbické či gay, nemají logicky rodičovské pudy. Děti jsou pro ně jen prostředek k zviditelnění a k navýšení vlastního ega. Netvrdím, že každý homo pár skončí takto, ale pokud nevychovávají vlastní dítě alespoň jednoho partnera, adoptované děti v nich prostě neprobudí mateřské pudy. A rozmnožovací, resp. mateřské pudy jsou to nejzákladnější, co každý živočich má.

....................................................................................................................

Přesně tak.

5 2
možnosti
JS

Je to jedna z odpovědí na neustálý spor, zda je adopce dětí do homosexuálního páru lepší než do normální rodiny.

5 2
možnosti
OB

Chtěl jsem napsat něco stejně mimořádně pitomého, ale humornou formou, aby se lidé zasmáli. Takhle už to nemá smysl.

1 1
možnosti
KN

K13a82r97e64l 47N44o46v65á50k

12. 4. 2019 13:59

Takto to může dopadnout, když přijde PMS současně na mámu i tátu ;-D

1 0
možnosti
MS

M42a16r40k 87S49t15e94i76n

12. 4. 2019 14:05

Já chci také PMS, a ́t je to genderově vyrovnané

0 0
možnosti
KN

K54a88r55e76l 44N73o89v36á61k

12. 4. 2019 13:56

Holt 6 dětí nepotřebuje jen maminky, ale potřebuje i tatínka. Když maminka nestačí na jedno rozmazlené dítě, to se zvládne, ale šest dětí které nemá kdo seřvat, to je na skok z útesu.

2 1
možnosti
PN

P83a80v69e46l 58N27a37j61t

11. 4. 2019 21:45

Ať si říká kdo chce,co chce,děti patří jen a pouze do rodiny a tou je "MUŽ A ŽENA".A rodinu žádní byť sebebohatší termorodičové nenahradí. Žvásty dnešních rádoby vzdělanců s pofiderními tituly o různosti pohlaví a podobné zvratky přírodu nepřečurají.Strávil jsem registrované partnerství,ale v životě pro mě nebudou manželé bukvy nebo lezby.!

5 2
možnosti
SB

Jejdanánky, a co ženy samoživitelky? Mají se svých dětí vzdát, aby je mohl adoptovat pár, kde je "MUŽ A ŽENA"? RvRv Když teda podle vás patří jen a pouze do rodiny a tou je muž a žena....

1 3
možnosti
LH

"...že se matky rozhodly ukončit svůj život i životy dětí dobrovolně..." Tvl, chtěl bych znát názor těch dětí, jak dobrovolné bylo jejich rozhodnutí!!!

11 0
možnosti