Diskuze

Ruští vojáci zůstali u ukrajinských hranic, potvrdil americký ministr Blinken

Americký ministr zahraničí Antony Blinken prohlásil, že u hranic s Ukrajinou zůstává významný počet ruských vojáků a vojenského vybavení. A to navzdory tomu, že Moskva minulý měsíc ohlásila stažení vojsk. Rusko při své návštěvě Kyjeva vyzval, aby upustilo od agresivního chování. Potvrdil také, že USA podporují ukrajinskou suverenitu, územní celistvost a nezávislost.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Iba trošku logiky, pri ktorej hranici by vlastne mali zostať? Veď všade na svete, staja vojaci vždy, pri svojich hraniciach. Že by ruskí vojaci mali opustiť svoje hranice s Ukrajinou.

Keď má Ukrajina sústredené vojská pri ruskej hranici, tak ich tam musí mať sústredené aj Rusko!

0 0
možnosti

Nový Schapiro ,taky nám radil jak nemáme postavit Temelín,a pak padla vláda.

Že by radil Zelenskému jak skoncit a dosadit mladeho Baidena.

3 2
možnosti

Pokud ruská armáda zůstala ba územi RF,pak USA i dalšim zemím do toho nic neni,he to jeji výsostné právo,he doma..agresivni čím dál víc jsou USA,které se cpou do míst,kde neni jejich územi - např. Evropa, Černé moře,Jihočínske moře,Sýrie,Irák a dalši a dakší mista..tak at je pana MZV USA po tichu

6 4
možnosti

J52i28ř26í 91T61ů63m26a

7. 5. 2021 9:14

USA jsou většinou u svých spojenců. Problém Ruska je v tom, že žádné spojence nemá.

Co předpony a předložky, slyšel jste o tom někdy? Třeba potichu, mimochodem normálně je česky zticha

2 3
možnosti

Vážení přátelé. Múj otec byl jako oficír v roce 1953 u dělostřelců v Sokolově a v letech 1954 - 1961 u raketometného vojska v Ostrově nad Ohří. Do roku 1958 to bylo velice napjaté. Vojskoa USA provokovali ze hranicí Bundes republiky Německo. Se svými tanky najížděli na naše hranice a 200 m před čárou to otočili. Naši vojáci byli neustále v pohotovosti a strašili na stanovištíchm, aby je rozstříleli, kdyby je přejeli. Tři týdny jsem zátu neviděl. Když to skončilo přijeli domů, aby za 6 hodin jim to zase pískli a znovu mazali se svými V3S na stanoviště s nabitými raketomety (taková novější verze Kaťuše). Mělo to hrozný dopad i na jejich civilní život. V našem baráku velitel Ostrovské posádky zastřelil svojí manželku, protože jí zatím co on "bránil hranici" lez za ní civil. Ututlalo se to jako sebevražda. Moje matka tam byla mezi prvními a jako zdravotní sestrasi o tom udělala svúj názor. Pak přišly s Novotným roky 1960 a 1961, byla to obrovská úleva. Udělejte si obrázek o tom co se děje na Ukrajině a kdo tam vyvolává nepokoje sami.

6 3
možnosti
Foto

To neni vubec slozite. Zlocinnym agresorem je od zacatku Rusko. Rv

3 8
možnosti

P79e95t94r 97K50l21e46i77n

7. 5. 2021 3:49

Ubohý naivko ;-D. Rusko nikdy nedovolí aby nějaká Ukrajina měla JZ. Ukrajina je umělý stát s 0% samostatností.

2 3
možnosti

Drzí nevyzpytatelní Rusové mají na svém územ svou armádu !?

4 3
možnosti

Jsou na svém území, tak co je komu do toho.

5 4
možnosti

Bilino, Rataji, pravdu nelze vymazat vašimi mínusy, to opravdu ne. Vím, že se s pravdou nemáte rádi, je to váš úhlavní nepřítel, jako každého lháře.

12 4
možnosti

Á přišel na výpomoc Kárl.;-D;-D

3 2
možnosti

Na ruskej strane 2245km dlhej rusko-ukrajinskej hranice agresívne pobýva 75 000 ruských vojakov. Na druhej strane hranice je umiestnených 250 000 mierumilovných ukrajinských obrancov.

10 6
možnosti
Foto

A to psali kde? 8-o

0 5
možnosti