Diskuze

Kyjev se obává omezení pomoci. Hrozí, že obrovské ukrajinské oběti vyjdou nazmar

Už 601 dnů se Ukrajina brání ruské invazi. Po celou dobu tamní válka dominovala světové pozornosti, nejen kvůli zvěrstvům páchaným vůči ukrajinským civilistům. Tuto perspektivu může nyní změnit či přinejmenším narušit šokující útok palestinského Hamásu proti Izraeli.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J48i47ř96í 23K40a14r28b33a21n

19. 10. 2023 10:12

Samozřejmě že to vliv mít bude. Ale to jsem psal již před pár měsícema že aktuální pro Ukrajinu příznivá situace nemusí trvat věčně, a že by s tím Ukrajinci měli počítat. A máme to tu - volby na Slovensku, válka v Gaze, a za rok americké prezidentské volby ...

0 0
možnosti
RK

Ale no, USA vidia ako Rusko krváca, prečo by im pomohli zalepiť rany miesto toho, aby ho nechali vykrvácať za minimálne naklady? Táto špekulácia sa objavuje už vyše roka, ale je to len skôr sen poniektorých. A tak isto to bude, aj keď budú mať republikáni prezidenta

1 2
možnosti
PB

Jak může stále dokola někdo věřit Rusku?

Viz nedávný blízký vztah Rusko a Izrael

4 2
možnosti
MD

Tak zbraně dodané na Ukrajinu končí v Izraeli. Akorát bohužel v rukou plastelínců..

15 9
možnosti

Putin veřejně podpořil Hamás. To by mohlo naopak nakopnout Izrael, aby až zlikviduje Hamás podpořil Ukrajinu.

18 5
možnosti
TS

Pořád stejně se tu mluví o napadení evropy ruskem. Rusko je slabé steží se brani ukrajině. Ti si chteji udrzet to co si vzali a ani dál nechteji postupovat. Hlavni hraci jsou dnes jinde. Usa a Čína. Ale ted nikdo neví co s tím dále. Rusi jsou tam zabarikadovani a ukrajina to sama nevezme zpet.

14 4
možnosti
KS

Státy jsou už dost vydojený..... ale co, nám zvednou daně, aby si Zelensky nestěžoval.

23 14
možnosti
JM

J79a33n 53M16a75l80ý

17. 10. 2023 7:18

Tak co si budeme namlouvat. AFU udělaly ohromný kus "práce" když se jim nejen podařilo AFRF zadržet, ale dokonce i vytlačšit z mnoha území. Je ovšem potřeba i vidět to, že jsme viděli mnohá velká a nepochopitelné selhání AFRF a i Rusové se učít, to víme. Člověk si to skládá dohromady ze střípků informací, ale třeba drony proti pěchotě, v tom ze začátku měli navrch RUsové atd...a také UA přinesla vleké množství obětí a též bojuje s tím, že prostě ne všichni jejich občané chtějí "Ukrajinskou" Ukrajinu. A i pro administrativu UA je těžké udržet bojeschopnost AFU. Ano, téměř celý blok demokratických zemí drží UA na ekonomických kapačkách a dodalo mnoho zbraní a munice. Ale jak to vypadá, na vytlačení AFRF to nestačí. A podle mě to citelně vědí i vrchní představitelé UA. Čili otázka jak dál je zásadní. Přestat nemůžeme, nemůžeme nechat RF vyhrát a UA ukrást celou.

10 1
možnosti
MM

Ano to přijdou a spousta lidí to píše už druhý rok.

16 6
možnosti
TR

Pak by si musela UA sednout za stůl. Stejně to tak dopadne. Jenom blázen si myslí, že osvobodí Krym a dalších 20% území pod Ruskem.

48 19
možnosti
Foto

J49i41r84i 69B26i13l45i74n39a

17. 10. 2023 5:08

K cemu by jakakoliv smlouva uzavrena s prolhanym a zakernym Ruskem byla?!

36 22
možnosti