Travis Kevie před barem Valencia Club

Travis Kevie před barem Valencia Club | foto: Auburn Journal

Tulák se vloupal do zavřeného baru v Kalifornii, čtyři dny naléval hostům

  • 3
Pouhé čtyři dny trvala obnovená sláva motorkářského baru v kalifornském Penrynu. Z nového majitele se vyklubal tulák, který se do budovy vloupal a bez úředního povolení naléval místním štamgastům. Pro pivo chodil přes ulici do večerky.

Valencia Club byl léta jediným barem v kalifornském Penrynu. Jeho obří blikající neon lákal projíždějící žíznivce již od třicátých let. Poslední majitelé ale na provozu prodělávali a klub, který byl po desetiletí oblíbeným podnikem motorkářů, letos na jaře zavřeli. Neon zhasl, pípa vyschla a místní štamgasti smutně vysedávali doma.

Jednoho dne se však jejich tváře opět rozjasnily. Na dveřích baru se objevila cedulka s jednoduchým nápisem - OTEVŘENO. "Chci aby se tady lidé smáli a cítili se dobře. Tenhle bar je můj splněný sen," řekl reportérovi místního listu The Auburn Journal nový majitel.

Devětadvacetiletý Travis Kevie ale majitelem baru Valencia Club nikdy nebyl. Tulák a příležitostný jezdec rodea se do podniku zamiloval, když pomáhal při jeho vyklízení. Do budovy se později vloupal, v krámku přes ulici koupil šest piv a místním žíznivcům otevřel dveře. Vydělané peníze investoval do nákupu dalšího alkoholu.

Vysněná živnost samozvaného hostinského trvala přesně čtyři dny. Pak si místní šerif přečetl článek o znovuotevření baru a šel se do baru přesvědčit, jestli má nový majitel platnou licenci na prodej alkoholu. Kevie se policistovi ke všemu přiznal a svůj milovaný bar opustil v poutech. Nyní mu hrozí vězení za prodej alkoholu bez povolení a vloupání.

Penryn, Kalifornie


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video