Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Terorista vraždil v misijní nemocnici

Islámský terorista vtrhl ráno se samopalem do misijní nemocnice v jemenském městě Džibla. Zastřelil tři americké zaměstnance a jednoho lékaře vážně zranil. Poté ho policisté zadrželi. Mezi mrtvými je ředitel nemocnice, obchodní ředitelka a lékařka. Všem bylo mezi padesáti a šedesáti lety. Útočník je trefil do hlavy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petr, evropan, vena, apod. vymatlanci

31. 12. 2002 18:10
To je fakt husty
Jen houst, at je kazdemu jasne, kde je pravda
0 0
možnosti

Anonym

1. 1. 2003 0:31
příspěvek obsahoval nepřípustné výrazy
(Příspěvek zrušen)
0 0
možnosti

tele

31. 12. 2002 11:56
EVROPANE
Ty musíš být ale neuvěřitelný idiot .o) viď.
0 0
možnosti

Venda Riha

31. 12. 2002 11:05
Novináři zkreslují realitu
Co to vidí mé oko- co to čtu za blbosti, jaký terorista, normální občan ve své zemi usmrtil tři naboženské fanatiky ze satanovy líhně. Ten člověk je hrdina a zaslouží si všeobecnou úctu a obdiv, protože chrání svou zem a víru svých předků. Češi se podobně zachovali v roce 1942, když spáchali atentát na  Heidricha, nehledě na následky. Kdo se má dívat na 3 blbé ksichty těch amerických teroristů, mě zajímá tvář jemenského vlastence. Fakt jsem znechucen!!!
Venda
0 0
možnosti

Jana

31. 12. 2002 11:20
Re: Novináři zkreslují realitu
chudáku
0 0
možnosti

Evropan

31. 12. 2002 10:20
Správně!!!
Díky Bohu za každou takovou zprávu!Jen je to moc a moc málo. Ale co, hlavně, že alespoň kape...
0 0
možnosti

GhorX

31. 12. 2002 10:31
Re: Správně!!!
Rád bych se ti díval do obličeje, až nějaký fanatik (třeba muslim, nebo křesťan) postřílí tvoje děti, nebo zapálí tvůj dům, ve kterém zaživa uhoří tvoji rodiče.
0 0
možnosti

Jan

31. 12. 2002 9:19
Celosvětové pozdvižení
když dosud z nevybombardovaného Kosova chodily zprávy o tom, jak tu UCK postřílela ze zálohy 4 srbské policisty jedoucí v autě, tu spáchala atentát na rektora školy, onde z plezíru zastřelila  pošťáka jedoucího na kole, či vyhodila do vzduchu policejní stanici i s personálem, tak to různí "lumenové" brali jako milý balkánský kolorit a večerní povyražení na Nově. Když přijdou o život Američané, nastane svaté rozhořčení, celosvětové pozdvižení, mění se běh světa a bombardují se země na druhé straně zeměkoule. Něco v těch Američanech musí být mimořádného, co mi zatím uniká. Možná mi to nějaký ten americky naladěný lumen vysvětlí.
0 0
možnosti

tele

31. 12. 2002 8:29
česko
všem sklapne, až ty oručníkovaný mamlasové začnou tu svoji zesranou pravdu prosazovat i v čechách, metro atd. až budou vzduchem lítat končetiny členů vašich žen, dětí, matek atd, ale i potom zřejmě dle některých lumenů to budou akce cia a fbi, jejichž cílem je nastolení imperialistické nadvlády největšího teroristy na světě, jakým je bush.
 
0 0
možnosti

X men

31. 12. 2002 8:39
Re: česko
Naštěstí většina (doufám) Čechů je inteligentních a chápe to. Jen přiblblá individua jako je Petr a spol.,díky své tuposti a myšlenkové zakrslosti, mají potřebu se vyjadřovat stylem hodných komunistického bolševika nebo totálního vyhulence,který stejně neumí nic jiného...
0 0
možnosti

Blackmore

31. 12. 2002 7:26
Smesnost lidskeho byti
Samy kecy.  Kazdy z nas je naprogramovan systemem hodnot a predstav danych prostredim kteremu jsme vystaveni.  Diskususe v tomto foru je bojem variant krestansko/ateistickych systemu ktere se historicky vytvorily v Cesku.  My jsme pouze nositele kteymi tyto systemy viry bojuji o preziti.  Arabasi se od nas lisi prostredky pro potlaceni odlisneho svetoveho nazoru - misto jeho okecavani likviduji ci zastrasuji jeho nositele.  Historicky, metody zastraseni a vrazdeni nevercu jsou nejucinnejsi pro potlaceni konkurencni viry.  A metoda rychle reprodukce obyvatelstva je nejucinnejsi pro sireni danneho systemu viry.  Chcete li aby vas svetonazor vyhral, prestante tlachat a zacnete konat.  LIDE MNOZTE SE!
P.S.  Maly pruzkum.  Zna tady nekdo Susan Blackmore?
0 0
možnosti

Júlinek šíšal

31. 12. 2002 9:22
Re: ....jo, mnoší se !
0 0
možnosti

Abdul

30. 12. 2002 20:36
Proč?
A co tech sest podezrelych a "zabitych", ne zavrazdenych, to amici nedelaj, ti jenom zabijeji, jen teroristi vrazdi. To je trochu divne. Podezreni od USA rovna se vinny. Zabijou je a chteji za to udelit pardon. Jedna se tady o pokrouceni jednoho z poslednich vyroku Proroka Muhammada o tom, ze na arabskem poloostrove by nemely byt jina vyznani. Nenavadi, ale k zabijeni jinovercu, ma byt vykladan ve smyslu zakazu sireni jinych verouk na tomto uzemi. Problem vznikl, kdyz mistni vlady pod natlakem USA a kolonialnich mocnosti dovolily vstup temto organizacim na sva uzemi. To se nemelo stat a byl by klid. Mel talcit na jejich odchod na zaklade tradice islamu a ne ji prestoupit porusenim jednoho z nejprisnejsich zakazu islamu, a to zabiti nevineho. Ale nevzdelanost a neznalost spojena s vlastnim vykladem zakonu je nejvetsim problemem islamskych aktivistu. Ja se take pocitam k islamskym aktivistum, ale mam nejvetsi strach z toho, ze bych porusil Bozi zakon a konal nespravedlive jako tento clovek. Abdul
0 0
možnosti

Radim, Toronto

30. 12. 2002 20:57
Re: Proč?
Cetl jsem, ze ta misijni nemocnice byla sponzorovana texasskou baptistickou organizaci, tedy zamestnanci byli nejdrive misionari, teprve po te lekari a zamestnanci nemocnice. To nijak neomlouva to, co se stalo, tyto veci se bohuzel stavaji bezne a lide, kteri pracuji v ruznych misich, i nenabozenskych, musi pocitat se vsim. Bohuzel ten faktor, ze krestanska mise pracuje v jedne z nejislamstejsich zemi a i to, ze mise ocekava konverty (nakonec to je hlavni duvod misionaru)se musi vzit v potaz.
0 0
možnosti

X men

30. 12. 2002 19:09
Petr is mother fucker
Takové,jako Petr a jemu podobné bychom měli zbavit českého, podle mě "západního" občanství a poslat ho do nějaké islámské země. Tam by viděl,jaký je rozdíl mezi naší "satanskou" kulturou a islámskou mírotvornou, nábožensky snášenlivou, ke všem "bezvěrcům" otevřenou a láskyplnou společností.Je mi z něj zle, chudáka. A ze všech ostatních, kteří pěkně v teple sedí u Internetu a můžou si zcela beztrestně podporovat zločiny a nebát se, že jim někdo za jejich názory ustřelí veřejně hlavu.
0 0
možnosti

petr

30. 12. 2002 23:30
Petr is a missionary
 Ty tupce tupa!!!!!!! V podstate sebeobranu proti nevitanym a nechtenym radoby "misionarum" (ve skutecnosti vsak zapadnim agentum, to uz dnes v arabskych zemich a v evropskych intelektualskych kruzich vi kazdy) povazujes za zlocin? Nechapes ze nas vsechny, jak araby, tak evropany dusi ta sebedestruktivni americka civilizace zalozena na vykoristovani prace, vsudepritomnem spiclovani a v podstate vnucenem konzumnim zivote (presne jako u nas za minuleho rezimu i v americe je dnes stado prezranych tlustych lidskych prasat na stadionech a u TV obrazovek, kde se hraji gladiatorske hry, tou masou, ktera drzi kapitalismus na nohach)? Satan sidli v New Yorku, vykurme me ho odtamtud, take za pomoci normalnich americanu, kteri uz nechteji upet pod kuratelou Busche a spol. Zachranme svet od americke nakazy, ktera zaleze uplne vsude. Zabranme ji v tom!!!!! To musi byt nasim svatym poslanim a zivotnim ukolem!!!!!!!!!!! A kazdy, kdo je proti, je ve skutecnosti proti stastnejsi budoucnosti svych vlastnich ubohych deti, ktere nebudou vyrustat na hamburgerech a colach a pracovat pro americky kapital, ale budou hrde, ze jsou CESI, a budou si toho vazit !!!!!!!!!!!!!
0 0
možnosti

barbudo

30. 12. 2002 18:50
Jestlipak je tu nějaký statistik,
který by nás poučil, kolik lékařů a zdravotnického perzonálu zahubili pro změnu křesťanští fanatici na "potratových klinikách"?
0 0
možnosti

Anonym

31. 12. 2002 1:22
Re: Jestlipak je tu nějaký statistik,
Barbudo ty skoro dotahujes v inteligenci Petra, zachranenej potrate
0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Von der Leyenová s kampaní navštívila Prahu, na Národní třídě čepovala pivo

30. dubna 2024  17:58,  aktualizováno  21:38

Předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová v souvislosti s předvolební kampaní Evropské...

Na čarodějnice padaly teplotní rekordy. Ve Žďáře od vatry vzplála tráva

30. dubna 2024  18:41,  aktualizováno  21:28

V poslední den měsíce dubna se na řadě míst koná tradiční pálení čarodějnic. Středočeský kraj však...

Češi chtěli odříznout proruského Ukrajince, zastání našel na Slovensku

30. dubna 2024  20:56

Proruský ukrajinský politik a podnikatel Arťom Marčevskij, kterého česká vláda minulý měsíc...

Měli „rozjasnit každodenní život v boji“. Pávi vyvolali smršť nadávek na Putina

30. dubna 2024  20:55

Vedení zoologické zahrady v ruském Lipecku dostalo podivný nápad se taky nějakým způsobem zapojit...

Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!
Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!

Správné finanční návyky a dovednosti vznikají právě v dětství. Mnoho dětí je přijímá přirozeně od svých rodičů, kteří jsou pro děti velkým vzorem....