Diskuze

Srí Lanka zakázala zahalování obličeje, potřebuje zajistit bezpečnost

Srí Lanka od pondělí zakázala svým občanům zahalovat si obličej na veřejnosti. Vyplývá to z nového bezpečnostního nařízení prezidenta Maithripaly Siriseny přijatého v reakci na teroristické útoky na kostely a hotely, při nichž o Velikonocích zemřelo nejméně 253 lidí. Upozornil na to zpravodajský server BBC.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Xenofobní rasistická hysterie, že? Takto porušují jejich náboženskou svobodu, a to jen kvůli pár stovkám mrtvých. Vždyť jich nakonec ani nebylo tolik...

0 0
možnosti
Foto

Za dane situace rozumne opatreni. R^

Akorat xenofobove by nemuseli tak vriskat. Je to uz unavne...Rv:-P

1 1
možnosti
ID

To je poprve co ctu, ze se nejaky imam sam zucastnil sebevrazedneho utoku. Obycejne tihle duchovni jenom vymyvaji mozek jinym. Takze on tem kravinam o 72 pannach opravdu veril.

4 0
možnosti
PN

Zajimalo by mne jestli tato muslimska akce vyvola i silnejsi reakci. Jestli nasili se da potrit jeste vetsim nasilym. Dnesni generace na zapade veri, ze ne a nasi predkove vedeli, ze ano. Slabsi se pak vetsinou poda a uz se boji provokovat.

4 0
možnosti
LS

Najednou to problém není? Co to, co to? :-P

0 0
možnosti
MK

Zákaz zahalování kvůli identifikaci je jistě v pořádku ale zvýšení bezpečnosti to moc nepomůže. Terorista v tradičním oblečení by nejspíš vzbudil podezření.

1 0
možnosti
AH

A82l64e62š 60H15l28a46v86s85a

29. 4. 2019 14:55

Dobrý nápad, zakázat zahalování. Rozšířil bych to na celou hlavu a celý svět. Ať si muslimky na znamení víry třeba dělaj tečky na čele, jako Indky. Hmm, to asi neprojde :-P;-D

2 0
možnosti
MM
PB

..... jááák zakázali ?!?,- .....našu ombudsmanku na Vás, darebáci !!!

9 0
možnosti
OH

Tak zákaz zahalování obličeje na veřejnosti mi nevadí. Jak ale zabrání dalším atentátům, když tyto provedli nezahalení?

4 0
možnosti