Diskuze

Francouzský soud pozastavil zákaz nošení burkin na plážích

Francouzský soud pozastavil zákaz nošení burkin na plážích ve městě Villeneuve-Loubet. Rozsudek by však měl platit i pro všechna ostatní města, která zákaz před pár dny zavedla. Definitivní soudní verdikt o zákazu teprve padne.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Žabožrouti se pokakali. Na čí asi popud francouzský soud vydal takové rozhodnutí? Francouzi mají fakt hodně krátkou paměť. RvEURv

1 0
možnosti
PB

P72e87t62r 35B91á39č28a

27. 8. 2016 11:43

My jim fakt musime byt v te nasi pseudohumani Evrope totalne k smichu ;-D

Ti si tady delaji absolutne co chteji, zmuzeme se aspon na jeden nepatrny krok proti nim a vydrzi nam to dva dny ;-D

S timhle vedenim a slunicko myslenim to nemuze dopadnout dobre Rv

3 0
možnosti
JH

J15o23s31e52f 11H17á30j18e93k

27. 8. 2016 16:07

K smíchu jsou především fanatici...

0 1
možnosti
DS

Pravidla bych nechala na jednotlivých plážích. Koneckonců v krytých plaveckých bazénech napříč celou evropou by si nějaká zaburkinovaná muslimka nezaplavala ani dnes a nikdo nemůže říct ani "popel", protože by si tam stejně tak nezaplaval ani chlap v kraťasech. Na veřejných plážích a přírodních koupalištích je to sporné.

1 0
možnosti
PP

V arabských zemích je zakázáno koupání v bikinách mimo hotelové komplexy.

2 0
možnosti
PP

Žijte v evropských zemích podle evropských pravidel! Pokud ne, běžte zpět do zemí muslimských. Tam se koupejte třeba v kožichu. Tečka konec!

8 1
možnosti
MB

ano. každý musí dodržovat evropské zákony.

až bude pravidlo o zákazu zakrývání těla na pláži, budou ty ženy svlečeny nebo vyvedeny. Tak vymyslete ten předpis. Snad pak na sebe budu moct aspoň hodit ručník, abych se nespálila.

0 1
možnosti
PB

Všechny pláže ve Francii udělat soukromé a vstup povolit pouze v plavkách.

1 0
možnosti
MB

myslíte vstup na pláž, nebo vstup do vody? Nevím jak Vy, ale já na pláž vstupuji v oblečení, a do plavek se svlíkám nebo převlíkám až tam. Jestli myslíte vstup do vody, tak ta ale soukromá není.

0 1
možnosti

J98a63k75u23b 36Š12o25l52c

27. 8. 2016 7:22

Očekávané. Když nezakazují islám, tak jim musí shodit i podobný zákaz. Řešení je jiné. Jedna ze základních evropských hodnot je rovnost pohlaví a práva menšin. Islám to nedodržuje, proto do Evropy nepatří. Proto zakázat komplet propagaci islámu v Evropě. Takže žádné mešity, bábám strhat nejen plavky, ale veškerý hadry z hlavy. Komu se to nelíbí, ať hledá štěstí v zemích islámu nakloněných.

8 0
možnosti
KC

Západ je natolik hloupý, že si na sebe upletl bič nesmyslných předpisů. Muslimákům teď stačí obratně jich využívat ve svůj prospěch a bude vymalováno i bez zbytečného úsilí.

5 0
možnosti
PM

Vám to nepřijde směšné a ponižující pro obě strany? Nicneřešící šikana. Když si jako křesťanka či ateistka lehnu na pláži oblečená a budu se tak i koupat, protože se třeba stydím, protože se chci chránit před sluncem nebo třeba protože jsem po těle popálená a vy mě budete nutit svléknout? No kde to jsme? Nemělo by se to řešit jinak a jinde, než takhle?

6 1
možnosti

Ano, brzy se to bude resit jinak. Jedni budou vyhlazovat druhé. To je ten omyl vsech socialne-komunistickych pohlavárů, kteri zaviraji oci pred znamou historii a sireni muslimstva.

4 1
možnosti
Foto

Každý otrok se naučí mít rád své okovy. Stačí několik generací subjugace a výsledek se dostaví. Tady přece vůbec nejde o to, že je to volba nosit burku, ale že to nosit defacto MUSÍ. Nebo snad si můžou zvolit, co by zrovna chtěli a přežít ve své komunitě?:-P Vražd ze cti spojených s volnomyšlenkářstvím muslimských žen už bylo....

Hypoteticky, pokud by museli kolem krku nosit obojek se jménem "majitele" (manžela, bratra, otce), tak by to taky bylo "o svobodě" a "dyť je to jejich volba"?

Ať tak nebo tak, je to stejné divadýlko jako ve Švýcarsku, kde měli problém se studiem, protože tam byl učitel chlap a oni při zkoušení vyžadovali doprovod. Jenom jedna komunita prostě musí mít pořád něco extra a hlavně nerespektovat místní návyky či zákony - dyť jsou přece od člověka a ne od Boha ;-D

10 4
možnosti
AK

Naprosta vetsina vdanych ceskych zen nosi nikoliv na krku, ale na prste prsten se jmenem "majitele". Co myslite, delaji to z donuceni nebo ze svobodne vule?

IMHO je spravna odpoved tak nekde mezi. Delaji to, protoze "se to tak dela", nikdo je nasilim nenuti, ale je to tradice a okoli by se divalo trochu divne, kdyby vdana zena snubni prsten nemela. U muslimek to mozna bude podobne.

2 10
možnosti