Diskuze

Útok na LGBT. V tom baru se má komunita cítila bezpečně, říká komik Fero

Slovenská společnost je otřesená nočním útokem u baru Teplárna v Bratislavě. Střelec zabil dva muže a byť policie jeho motiv ještě nepotvrdila, politici, novináři i speciální prokurátor se shodují, že se jedná o čin namířený proti sexuálním menšinám. Osobní status po útoku napsal i slovenský komik Fero, který je gay a zmíněný bar byl podle něj útočištěm LGBT komunity.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

LGBT komunita je čím dál agresivnější, má čím dál větší nesmyslné požadavky a toto je výsledek.

3 5
možnosti
BG

Ale vůbec ne. Tohle je výsledek neustálé hetero masírky a jejich požadavků a zákazů.

0 3
možnosti
Foto

Na počátku to bylo pohrdání ke skupinou lidi, pak zatvrzelá nenávist a následoval útok. Co mi to Česku jen připomíná ? Kdo stupňuje rozdělování společnosti až k zatvrzelé nenávisti, když veřejnost zásobuje svými úvahami a domněnkami, které u mnohých bez dovozování rezonují. Vede to až k útokům na jistého politika, např. narušováním jeho mítinků, ale i k opovrhování nenávisti ke skupině lidí, k jeho voličům.

Ohlasy : Dokdy to budeme tolerovat, dokdy se budeme dívat na vlnu nenávisti. Mnozí činitelé se Vytvářejí politický kapitál na úkor skupiny lidí. Je nepřijatelné, aby se takto nenávistně chovala společnost či jedinci vůči komukoliv. Politice je třeba vrátili respekt, slušnost, věcnou a racionální argumentaci, protože nenávist, kterou šíří, kontaminuje celou společnost.

0 0
možnosti
ZC

Jasný, je to vina 5koalice, vy jste mudrc.

0 0
možnosti

D76a12v26e 25Ř36e71h46á21k

13. 10. 2022 22:15

Je pravdou, že v posledních letech ta duhová reklama zesílila na maximum a člověk se pomalu bojí, aby na něj LGBT vlajka nevykoukla i ze skříně nebo z ledničky ...

Zabíjet ty lidi je ale odporný hnus a doufám že pachatel dostane pořádný trest , díky kterému si to další potencionální psychopati rozmyslí. Násilí ve společnosti bohužel vzrostlo a to i díky covidu a horší životní situaci ve světě. Snad bude zase líp.

0 0
možnosti
LJ

Existuje, prosím, také heterosexuální ideologie? Jako třeba to, že dítě mohou zplodit pouze mužské a ženské pohlavní orgány?

Pak tedy v zájmu zachování homo sapiens potřebuje i heterosexuální ideologie právní ochranu. Mohlo by to dopadnout jako bílý nosorožec.

4 6
možnosti
MJ

Pane Jirásku, rád vám odpovím, protože odpověď znám:

stejně jako neexistuje žádná homosexuální ideologie, neexistuje ani žádná ideologie heterosexuální. Váš příklad o mužských a ženských pohlavních orgánech svědčí o tom, že používáte slovo ideologie, aniž byste znal jeho význam a smysl.

A pokud se ke všemu ještě mylně domníváte, že homosexualita (nebo cokoliv jiného, co se dotýká sexu) může mít nějaký vliv na zachování homo sapiens, tak je zřejmé, že ani o základních nezbytnostech zajišťujících zachování rodu nevíte vůbec nic.

Pokud nechcete zůstat až do smrti naivním neználkem, pak je možná nejvyšší čas, abyste si doplnil kritické mezery ve vzdělání.

Pro začátek si zapamatujte aspoň tohle jednoduché sdělení: podíl jakéhokoliv sexu na zachování rodu je tak zanedbatelný, že ani nestojí za řeč. V

0 1
možnosti
OS

Ano, a už se slétají supi a nad těly těch zavražděných si jedou vlastní self-PR. Nemusíme se shodovat v názorech na LGBT, ani v názorech nad tím, co bylo spouštěčem jednání toho grázla. Ale věřím, že se shodneme na tom, že je zneužití toho činu pro potřeby agendy jisté nechvalně (hlavně zde) známé sufražetky za čárou.;-€

4 4
možnosti
JS

Slovenský Breivik - syn aktivisty Harabinovy strany šířící konspirační, rusofilní, antisemitské a homofóbní názory. Nenašel místo, kde se scházejí židé. Místo, kde se schází LGBT bohužel našel ..

3 3
možnosti
MS

Slovenský Breivik, takovej čučkař 8-o To Breivik byl jinej střelec.

0 0
možnosti
LM

„Hněvá mě“ ještě zkousnu, ale „Přestaňte s tím, než bude stát další“???

8-o8-o8-o;-€;-€;-€;-O;-O;-O

0 0
možnosti
LM

Aha, ten "stát" už jsem pochopil - moje chyba, málo kafe.

0 0
možnosti
PH

P25e52t91r 24H37r49a52b84á65k

13. 10. 2022 14:57

Podle dosud zjištěných informací to vypadalo na šílence, kterému jednoduše vadil každý, kdo je "jiný" než většina. Respekt vůči ostatním pomalu mizí ze společnosti a bohužel některé faktory, jako např. média, tomu taktéž pomáhají. Kdysi jsem četl knížku od jednoho psychologa, který tam popisoval, že průměrně připadá na 100 lidí jeden šílenec. Někteří jsou absolutně bezpeční, u jiných to tzv. bublá a jednou to může vybublat. Nehraje zde roli vzdělání či inteligence. Šílenec může být člověk, který jen základní vzdělání, ale i profesor na vysoké škole. To samé člověk bez ohledu na vyznání a či orientaci. Bohužel systém nikdy nemůže zařídit to, aby takoví lidé ve společnosti nebyli. tedy zatím to nejde. Spousta takových lidí je třeba někde v blázinci, ve vězení, ale část prostě žije vedle nás. Je třeba si jen přát, aby takové případy se děly minimálně. Nikdy nikdo z nás neví, kdy na takového šílence narazí....

6 0
možnosti
KS

Jsem ateista...nikomu neberu víru, pokud mi ji nenutí....jsem na ženy, přesto respektuji druhé, když to mají jinak. Přátelé kteří mají orientaci jinou, si naštěstí na nic nehrají, nechodí na žádné pochody, jsou naštvání z médií.. nepotřebují manželství, jen by v registrovaném partnerství chtěli,aby měli moznosti jak manželé..

A s tím naprosto souhlasím!

5 1
možnosti
KS

Nedělejte zase z LGBT+ chudinky..mám známé jinak orientované jak kamarady, tak kamarádky ....jestli tam někdo vraždil, tak to nemá s orientací nic společného! Naopak všichni tihle, co ze sebe dělaj chudinky, jen proto že jsou jiní.

...dělaj své komunitě medvědí službu..

9 12
možnosti

Existují určité indicie, že nemáte pravdu.

7 4
možnosti
OS

"V tom baru se má komunita cítila bezpečně, říká komik Fero"

Je to bar a ne svatyně s parametry tvrze, kam se dostanou jen členové po prověření. A tudíž - a zcela logicky - populární cíl pro nejrůznější psychopaty. Fakt by mě zajímalo, jak by to ten komik chtěl řešit, aby tomu tak nebylo.

2 6
možnosti
PK

P17a56v87e94l 37K51r33á15l

13. 10. 2022 14:39

Zřejmě kdyby je zabil jinde, bylo by to v pohodě.

1 0
možnosti