VIDEO: Osmnáctiletý řidič jen těsně minul chodce, auto naboural na zastávce

  • 21
Slovenská policie zveřejnila v pátek na svém Facebooku záběry z děsivě vyhlížející nehody v obci Oščadnica v Žilinském kraji. Na záznamu je vidět, že jednoho z pěti lidí čekajících na zastávce 18letý řidič auta jen velmi těsně minul a naštěstí nikoho nezranil. Řidič ale z místa nehody, která se podle policie stala už na začátku února, ujel a případ se dál vyšetřuje.

K nehodě došlo na začátku února ve večerních hodinách na jedné z místních komunikací v obci. „Na základě dosud provedeného šetření a rozborem kamerového záznamu bylo zjištěno, že osmnáctiletý řidič řídil osobní vozidlo Nissan ve směru od obce Oščadnica na město Krásno nad Kysucou,“ informovali na Facebooku slovenští policisté.

„Následně z dosud nezjištěných příčin při projíždění levotočivé zatáčky jel s vozidlem rovně, přejel zvýšený nástupní ostrůvek autobusové zastávky, kde narazil do lavičky, značky zastávky a zůstal s vozidlem stát,“ popsala policie.

Opilý řidič, který v Bratislavě usmrtil pět lidí, bude nakonec stíhán vazebně

Na zastávce tehdy čekalo pět lidí. Jednoho z chodců podle záběr auto minulo jen velmi těsně, ostatní uskočili a řidič naboural do cedule zastávky.Svou bezohlednou jízdou naštěstí mladý řidič nikoho nezranil.

Poté co situaci mladý řidič obhlédl a ujistil se, že nikoho nezranil, z místa nehody ujel. Příčiny a okolnosti dopravní nehody policie dál šetří.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video