Diskuze

Skripala zachránila rychlá a odborná péče, míní expert na toxikologii

Bývalý ruský agent Sergej Skripal a jeho dcera Julija, kteří byli začátkem března vystaveni silnému jedu v Británii, přežili díky mimořádně kvalitnímu zákroku zdravotníků. Televizi Sky News to řekl profesor toxikologie z univerzity v Leedsu Alastair Hay. Podle britských vyšetřovatelů byli Skripalovi vystaveni vojenské bojové látce novičok, proti níž není znám protijed.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VO

Rychlá a odborná péče ?

Pokud by útok byl překvapením a skutečný , péče by zpočátku nemohla být ani rychlá, ani odborná. Výsledkem by byly mrtvoly.

A naopak pokud útok nebyl překvapením, chemici by byli připraveni, atd

PAK TO SILNĚ SMRDÍ.

0 0
možnosti
PS

Jedna lež střídá druhou.

Není divu, že se Ruské propagandě a lžím tak daří, když se naše média takhle ztrapňují.

0 3
možnosti
JS

J43a49n 50S72t16a74r64ý

8. 4. 2018 11:40

je to výborná zpráva, na novičok sice není protijed, ale ani se nemusí vyvíjet, Angláni dokázali, že úplně stačí podávat sedativa a je vystaráno.:-P

8 1
možnosti
HK

K těm sedativům přidejte ovšem měsíční pobyt na JIPu s non-stop zajištěním dýchání přístrojem. Plus nějaké protilátky, o kterých se nedozvíme.

Útok sarinem r. 95 v japonském metru měl také "jen" 12 mrtvých, zato 47 invalidů a 1077 osobám přiznání zdravotních následků.

https://www.japantimes.co.jp/news/2010/03/09/news/aum-victim-keeps-memory-alive-via-film/#.WssqppcuBnI

0 1
možnosti
LG

Hle zde se nabízí prostor pro našeho drahého Miloše. Vízum pro Viktorii Skripalovou do EU by přece zařídit dokázal, dokud jsou Britové ještě v EU.

0 2
možnosti
MZ

Evropske vizum by ji asi bylo prd platne. Britanie neni v schengenskem prostoru a ma vlastni imigracni politiku vcetne vstupnich pasovych kontrol. Vstup do zeme tede muze zamitnout i drziteli platneho viza.

1 0
možnosti
JF

Mě zaujala ta kočka. Několik málo hodin po otravě vykazuje, dle britského experta, takové známky podvýživy, že je utracena. To je fantastické. Nevíte někdo, kde se to dá sehnat? Dám si malou kapku a za pár hodin je můj problém s obezitou pryč. Jen musím dát pozor abych to nepřehnal a nechtěli mě kvůli podvýživy utratit.

5 1
možnosti
HK

Kočka byla perská, tj. necourací, dům zapečetěn i s ní na týden nebo více.

Dejte si týden bez pití a pak uvidíme.

0 0
možnosti
PN

Tak to byla, milé děti, ta o zázračných britských lékařích, kteří vyléčili pacienty zasažené smrtícím plynem, na který není léčba, který byl vyroben v "konkrétní" laboratoři v Rusku a použili ho oškliví rusové proti hodnému pánovi. A nyní tu že "S čerty nejsou žerty". (Snad napsáno dostatečně slušně, aby nemuselo být smazáno).

7 1
možnosti
JV

Milé děvče, nemocnici možná opustíš, ale kdyby jsi náhodou chtěla domů, tvá žádost stoprocentně nevyhoví pravidlům.

2 0
možnosti
JK

Skripala zachránila rychlá a odborná péče, míní expert na toxikologii......to jsou snad ještě horší kydy než ty německé o tom, jak jim Poláci přepadli vysílačku v Glivicích.

10 1
možnosti
MZ

Podle Nedelnich Timesu byla Skripalovym nabidnuta nova identita a ve spolupraci s Americany budou zahrnuti do programu na ochranu svedku. Skripalovi take odmitli kontakt s ruskym velvyslanectvim v Moskve a nepozaduji konzularni pomoc.

To bude zase kriku a bizarnich teorii zdejsi pate kolony.;-)

1 4
možnosti
DP

D41a85d92a60k 54P20e26t91r

8. 4. 2018 5:26

V tom případě Britové přiznávají, že je zle. Rychle Skrípalovy uklidit do neznáma.;-D Zemeteno pod koberec.

7 1
možnosti

Zajímalo by mě, podle jakých kritérií se řadí články na titulní stránce webu. Vždycky jsem si myslel, že podle "kliknutí" nebo podle počtu komentářů, ale jak vidím, není to pravda. Ví někdo, jak to na iDnes.cz chodí?

0 0
možnosti