Diskuze

Policie v Seattlu „čistí“ autonomní zónu. Několik demonstrantů zatkla

Policie v americkém městě Seattle zahájila operaci s cílem ukončit existenci „autonomní zóny“, která v části místní čtvrti Capitol Hill vznikla v souvislosti s demonstracemi po zabití George Floyda. Strážci zákona se do oblasti vrátili a ve středu dopoledne demonstranty postupně vytlačovali. Nejméně tři desítky lidí při tom vzali do vazby.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Škoda, měli to tam ještě tak měsíc/dva nechat aby se tam.hezky postříleli navzájem a všichni viděli co je to za bandu to BLM, pak poslat národní gardu a vyčistit to.

1 0
možnosti
JS

Zaslepená "Demokratická" starostka se konečně probudila ze svého vlhkého snu o hodných demonstrantech a zlých policistech.

Měly by jí být připsány k náhradě náklady na odstraňování odpadků po zpovykaných aktivistech a uvedení celé zony do civilizovaného stavu.

4 0
možnosti
BK

Kdyby byl "jhr" novinář, tak by také měl doplnit, že na starostku již byla podána federální žaloba.

6 0
možnosti
TV

A mnozi majitele obchudku v zone podali zalobu na mesto. Jeden rekl, "Pokud jste obchod zabednili a utekli, mohli jste se se svym majetkem rozloucit."

4 0
možnosti
Foto

Ten zaver dost vypovida o nestranosti pisatele tehle polopravdy. Autor yplne pominul ozbtojence, kteri hlidali barikady pri vstupu a podobne malickosti.

6 0
možnosti
JB

Toho co Foxnews dokopirovala do fotek na svych strankach?

0 1
možnosti
JB

Zóna hašiše a drog,demokrati jí velebili hlavně kvůli odporu vůči Trumpovi

15 0
možnosti
MZ

Jsme u nás měli něco podobného.

Říkali tomu Klinika.

26 0
možnosti

J94a74n 26Č37e87r54n54ý

2. 7. 2020 15:27

Bylo to z velké většiny poklidné, na celých šesti blocích jen dva zavraždění a tři postřelení, to je míň, než jedna oběť na blok. Kvůli tomu to přece nemuseli rozpouštět.

14 0
možnosti
GK

,,Televize Fox News o Seattle psala jako o „městě bláznů“, své reportáže ovšem dokreslila několika manipulativními obrázky. K textům připojila dva snímky, které byly ve skutečnosti kolážemi, a také fotografii hořící ulice pořízenou ve městě St. Paul v Minnesotě."jasně závěrem je potřeba to uvést na pravou míru. Žádný bordel a násilí....všichni se tam měli rádi...;-D

8 1
možnosti
JB

Ale nic takoveho prece clanek nerekl. Jen si dovolil poukazat na podvod Foxnews s tou zonou souvisejici - to se nesmi?

0 1
možnosti
MP

Tak tomuto hovorím irónia:

The 16-year-old boy who was shot dead by CHOP security in Seattle was homeless and had just carjacked a Jeep when he was told by a friend to drive to the cop-free zone 'for safety'.

1 0
možnosti