Diskuze

VIDEO: Vadily i mé krátké vlasy, popsala saúdská uprchlice násilí v rodině

Mladá Saúdská Arabka Rahaf Kunúnová, která po útěku od rodiny získala azyl v Kanadě, o svém životě promluvila v novém rozhovoru. Popsala v něm podmínky, ve kterých v rodné zemi musela žít. Říká, že byla připravená spáchat sebevraždu, pokud by hrozilo, že by se měla vrátit k rodině.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

M44a80r34k 46S39t57e69i28n

17. 1. 2019 15:21

Ano a my si ten problém taháme do Evropy a za chvíli budeme mít stejný problém jako v Izraeli, bombové útoky a napadání na ulici. Možnost jakékoli domluvy je nulová, jen násilí, msta a zvyky kočovníků a náboženství na úrovni pohádek Tisíce a jedné noci.

1 0
možnosti
AK

V Kanadě je dost muslimů na to, aby si to s ní vyřídili - pokud veřejně prohlašuje, že se zřekla islámu....to není dobré Rv

1 0
možnosti
Foto

Mrazí mě z jejího příběhu, je to silná ženská. Tento případ měl lepší konec, než dubajské princezny. Asi proto, že její rodina nemá tolik peněz. Pro tyto lidi je statut uprchlíka.

2 0
možnosti
MS

M88a78r80k 86S69t43e89i39n

17. 1. 2019 10:20

Na tohle by měly pozornost zaměřit ty ženské aktivistické organizace např. Pussy riot, Femen aj. a třeba obnažené demonstrovat před ambasádou Saudské Arábie za práva žen, tady bych je i já podpořil, namísto toho kradou miminka z betlémků ve Vatikánu a křičí, že Ježíš byl žena.

3 0
možnosti
OU
PM

Proč nejela do Ruska? V rusku žije 12 milionů muslimů a podle Putina je islám nedílnou součástí ruské kultury, možná byse tam měla lépe...

1 9
možnosti
ID

Pani Malakova, vy nedavate pozor. Ta divka se zrekla islamu a utika pred nim.

8 0
možnosti
JV

J34a59n 34V64i37n68t33r

17. 1. 2019 0:07

To si holka nevybrala zrovna nejlepší zemi. V Kanadě je plno muslimů a za pár let tam bude nejspíš platit islámské právo.

3 3
možnosti
JP

skor si Kanada vybrala ju 8-o

Chris Selley: What — and who — comes after Rahaf Mohammed?

https://nationalpost.com/opinion/chris-selley-what-and-who-comes-after-rahaf-mohammed?video_autoplay=true

There were no good reasons to make a big show of Alqunun’s arrival, in other words, and plenty of good reasons not to. Furthermore, Justin Trudeau has been very clear about what he thinks of using refugees as political props. He was at his most thespian back in 2015 when it was alleged Stephen Harper’s office had been sifting through applications from Syrian asylum-seekers in search of potential photo ops.

“That’s DIS-GUST-ING,” Trudeau hissed at a campaign stop in Richmond, B.C. “That’s not the Canada we want; that’s not the Canada we need to build.”

In the end, though, there was Foreign Affairs Minister Chrystia Freeland with her arm draped around Alqunun, announcing that this “brave new Canadian” would not be taking questions. Luckily, Freeland herself had arrived equipped with some crimson talking points.

o tuto nie je taky zaujem :-/

Pakistani Christian woman freed from death row longs for reunion with children in Canada

https://nationalpost.com/news/world/freed-by-court-pakistani-christian-woman-still-a-prisoner

this woman is not dressed in the latest fashions, has no "nice" hair cut, no cell phone to make her complaints...trudeau must have a "type" that appeals to him and is willing to rush here...if this poor woman could get away, she could fly to Buffalo and just walk across the border

0 0
možnosti
MK

Tiší, vděční, mírumilovní.

Ne. Muslimy tady prostě NECHCI.

6 0
možnosti
OU
JP

zaujimave citanie :-)

How a dramatic jewel heist may have played a role in Saudi teen Rahaf Alqunun’s fate

The Saudi teen whose pleas for asylum went viral has been resettled in Canada.

https://www.vox.com/2019/1/16/18182761/rahaf-alqunun-saudi-teen-jewel-heist-canada

0 0
možnosti
JP